Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelayda

klątwy uroki miłosne zaklęcia

Polecane posty

Gość Adelayda

W necie przypadkowo natrafiłam na strony osób które oczywiście za kase pomagaja w problemach.Mogą pomóc poprzez jakieś zaklęcia na zdrowie,powrót lub odnalezienie miłości.Czy ktoś korzystał? Co te osoby przesyłają bo to chyba drogą emailową sie załatwia

Hm,niekrozystałam z tego,bo pierwszy raz o tym słysze.Ato ciekawe. :> Też się chętnie coś więcej o tym chce wiedzieć. ;)

Gość aż żal pisać na ten temat
normalnie nie wiem co napisać normalnie nie wiem się zastanawiam, czy aby jesteś normalna, autorko

Gość majat
też mnie to interesuje

Adelayda - nie załamuj....... jak będzie chciał to wróci, jak nie to będzie inny facet :) Nie daj się naciągnąć na cos takiego i uważaj z czarami :)

Gość Adelayda
Jak najbardziej jestem normalna po prostu ciekawa jestem co tacy ludzie od niby tych zaklęć za kasę powypisują.Skoro są takie strony to pewnie i ludzie z tego korzystający

równie dobrze mogę zrobić taką stronę, nawypisywać głupot - oczywiście przekonująco, znając pewne zasady. i ludzie będą pisać jest takie mądre powiedzenie - przyjdzie głupi co to kupi. dlatego są wróżki, dlatego są sklepy pokroju mango, dlatego są akwizytorzy

Gość Adelayda
No właśnie dlaczego trzeba uważać z czarami.Czyżby działały w jakiś sposób? bo zawsze mi się wydawało że czary to takie głupoty wymyslone przez ludzi

A ja w pewnym sensie w to wierzę, trochę się ich boję, bo jesli zajmuje się tym nieodpowiednia osoba to moze jedynie zaszkodzić........ Zafunduj sobie lepiej wizytę u wróżki psycholożki, a od razu poczujesz sie lepiej, nie zajmuj się dziewczyno jakimiś czarami!!!! A kysz! :)

Gość majat
moja dobra koleżanka kiedyś powiedziała że to działa jak ona komuś coś życzy to zawsze się sprawdza

Gość majat
nie wiem czy zawsze życzy dobrze ale ja często powtarzam sobie aby wszystkie złe życzenia skierowane w moją stronę odwróciły się przeciwko osobie żle życzącej

Gość indrii12
Rzuciłam tyle zaklęć miłosnych chyba nie działają może coś źle robię. Bardzo proszę o wskazówki i rady, wszystko robiłam według tego co było napisane.

Ja u Lilith Black moon robiłam jeden urok na pewnego faceta i już półtorej roku jesteśmy razem więc jak nie wierzyć w przypadki działa . Linka nie podam by nie robić reklamy.

Gość Tytexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com

Gość gość
dobra wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość gość
Za wyzej:D jaka perfidna reklama:D