Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani motylowa

Czy dobrze zbudowane nogi moga byc atrakcyjne??

Polecane posty

no takie amsywne to nie wiem,mi sie osobiscie nie podobaja.Umiesnione owszem:)

Gość Kokoska 222
co sie bedziesz przejmować ja tez nie mam idealnych a ostatnio załozyłam krótkie spodenki. Widziałam dziewczyne też w krótkich ale miała grube i starszny cellulit także nie ma co sie przejmować bo z gorszymi chodzą.

lubie naleśniki--------> (też lubię naleśniki) może masz masywną , mocną budowę?

Wlasnie na gorze jest zaj.... Tylko nogi mam takie masywne i mnie dobijaja i nie wiem co mam z nimi zrobic ale wiem ze jak jezdzilam na rowerze to schudly

A ja mam nogi umięsnione, jedyny plus to napięta skór i brak cellulitisu. Ale szlak mnie trafia, ze nie mogę założyć miniówki:O

naleśniku , to ma do rzeczy, że sprawdzisz sobie czy masz mocną budowę czy nie. A ty masz mięśnie, tłuszcz czy co? Jakie są kolana?

wlasnie... a ja jeszcze pomarancze mam na udach i nawet na lzdkach troche!!! tragedia mam faceta i w zyciu mu nie pokaze nog

naleśnik, to zacznij tłuszcz spalać, bo ci się odłożył, zbijaj go :D

Gość suchAshame
ja zawsze mialam grube i obsesyjnie je chcialam odchudzic cwiczeniami. pozatym duzo jezzilam na rowerq. zawsze mnei denerwowala masywność:P cwiczenia nic nie dają (poza jogą) i tylko je jeszcze bardziej pogrubiaja. trzeba zmienic tryb zycia na siedzacy i mneij jesc. po jakims miesiacu zrobia sie chudsze:) pozdr