Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicia21

chyba juz mu sie ni podobam /

Polecane posty

witam Mam maly problem ostatnio troszke mi sie przytulo poprostu nie wiem co mam zrobic porostu nie mam silnej woli co zrobic zeby chociaz trozke zrzucic z wagi ???i najgorsze ot ot ze juz hcyba coraz mniej sie podobam mojemy chlopakowi co coraz czesciej slysze patrz jaka fajan dupeczka lub cos w tym stylu co zrobic ????

Gość Kasikkkkk
Hmmmm.... ja tez przytyłam na początku związku z chłopakiem i co z tego ?Jesteśmy już 5 lat.Przecież chyba sie kochacie,prawda?A wtedy takie rzeczy nawet nie powinny ani Tobie ani jemu do głowy przychodzic.

Gość 123wer
Gorzej jeśli przestałaś go interesować osobowościowo. Teksty o dupeczkach... ech, pewnie jest młody i tylko ciałka gorące mu w głowie. Współczuję.

no Kochamy sie i wogule , ale ja sie czuje zle poprostu jak jakas gruba nie potrzeban i wogule takze moze poradzicie jak schudnac troszke poprostu drazni mnie to jak on mowi o dupeczka albo popsortu jedziemy samochodem kiedys tego nie bylo ze poprostu patrzy na jakies inne a teraz to popostu jest perfidne kiedys sie o to nie martwilam bylam szczupla i poprostu wiedzialam ze mu sie podobam a teraz nie wiem ?? mowi ze mnie kocha i czule slowka ale czy to nie sa slowa pocieszenia ??