Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goja goja

zrobilam dobrze czy zle ????

Polecane posty

Gość kreskaaa
jeszcze tylko proszę o informację jak się łamie hasła :P heheheh ;)

Gość goja goja
ale hasla z czego z gg ?

mowie Wam jutro zaszaleje:D tyle ze nigdy sie na jego kompa nie pchalam:) musze cos wykombinowac, powiem ze mi neta zabrali i musze cos u niego sprawdzic, a on niech pojdzie cos do jedzenia zrobi, jakos bedzie:P

goja ma skończone 15 :( Laguna ale ten program odczyta hasło tylko wtedy, gdy gg było logowane na Twoim kompie.

Gość mama malolaty
w 100 % dobrze zrobilas

Gość Humpty Dumpty
Błękitna Laguna, nie boisz się że Twój chłopak moze Cie przyłapac i ostro się wkurzyć? A poza tym dlaczego chcesz to zrobić, nie ufasz mu?

mam nadzieje ze mnie nie przylapie a chce to zrobic z ciekawosci, to mi da jasny obraz sytuacji ale podla jestem:P ide do niego o 17, niech ten czas szybko leci

Gość ok ok ok ok ok
ok

Gość no i co z tą sprawą małolaty
?

Gość *** *** *** ***
gdybyś nie weszła na tego kompa to najprawdopodobniej ciotka zapłaciła by jakiemuś informatykowi żeby zrobił to samo. jeżeli kuzynka nie skończyła jeszcze tych 16 lat (lub spała z tym facetem zanim skończyła) to mamy tu po prostu przestępstwo i równie dobrze ciotka mogła by iść na policje i oni przeszukali by kompa. owszem grzebanie w prywatnej korespondencji jest naruszeniem praw do jej tajemnicy, ale w tym przypadku naprawdę lepiej że ciotka zrobiła to "we własnym zakresie" a nie policyjnie za nakazem. potraktuj całą sprawę jak wykonanie zlecenia. nie ty zdecydowałaś czy to słuszne czy nie...zaoszczędziłaś tylko ciotce wydatków i dodatkowych nerwów.

Gość goja goja
Dzieki za wypowiedzi musze przyznac ze po nich czuje sie lepiej rano zadzwonilam do ciotki ze ma przywiez do mnie kompa mam wszystko zgrane na plytke teraz tylko wydrukowac ciocia zrobila taki dym na pol rodziny ten pedofil jakby nigdy nic sie nie stalo powiedzial ze poczeka na nia 2 lata az skonczy 18 szkoda slow oczywiscie teraz ja jestem najgorsza dla mlodej i jej brata ze to wszystko przeze mnie sie zaczelo ale mi juz to wisi ona jak zmadrzeje to mi jeszcze podziekuje a jej brat to juz jest za stary by zmadrzal :P mloda teraz zostala bez kompa i bez telefonu to braciszek przywiozl jej laptopa i komorke ciocia powiedziala ze sobie tego nie zyczy a on jej na to ze ja poda do sadu ze zabrania mu sie widywac z siostra i bedzie chcial sadownie widzenie normalnie szkoda slow zal mi tylko cioci ma 2 dzieci a oni knuja za jej plecami aha i jeszcez mloda ma isc do konca wakacji do ojca mieszkac ale powiedziala ze nigdzie sie tam nie wybiera a braciszek namawial ja zeby zwiala z chaty do kochanka a on jak kupi sobie mieszkanie to ja weznie do siebie hehe to pisali wczoraj na gg debile a ja i tak to znowu odzyskalam

Gość Humpty Dumpty
Ten jej brat to chyba jakiś idiota skończony...

Gość dhdfhg
tak, jełopy doprowadzicie do tego że młoda ucieknie z domu, na siłę zajdzie w ciąże albo targnie się na życie głupki z was w świetle prawa ona ma możliwość się legalnie pieprzyć

Gość goja goja
jelop to sam jestes ciekawe czy jak twoje dziecko by ci zrobilo taki numer to czy pozlolilbys sie legalnie pieprzyc w tym wielku i to z takim starym dziadem

Gość brat nie może
sądownie nic dochodzić. bzdura. matka (rodzice) mają wyłączne prawo decydować w takich sprawach jak kupowanie prezentów itp ich dziecku - więc może skonfiskować ten komputer i komórkę

Gość tarta tata
tez tak sadze

Gość a jak tak mysle
bardzo dobrze robisz to ejsczze dziecko !!.omotal ja i teraz wszystkim sie sprzeciwia. mlode kobietki sa bardzo naiwne a starzyi faceci tylko na to licza.brat tez madroscia nie grzeszy.niech ja matka w domu zamknie lub wywali umnie sie bzykac to niech sama sie wyzywi

Gość ja tez ........
mysle ze dobrze

Gość upiupupuppupupup

Gość ddsssssssssssf

Gość booooooooo
ciekawi mnie jak sprawa sie skonczy

Gość mysleeeeee
ze bardzo dobrze zrobilas a co dalej z ta sprawa slychac jest podany w prokuraturze????? a w koncu to od ilu lat nie jest karalny sex z malolatem od 15 czy 16 ???

Gość cccccccccccc

Gość jak potoczyly sie sprawy

Gość goja goja
na razie jest spokojnie mloda jest u taty