Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurówkaa

pierwszy raz = BOOOOOOOOOLI!!!!!!!

Polecane posty

Gość sznurówkaa

wczoraj probowalismy z moim chlopakiem to zrobic. nie dalam rady. za duzy bol. OKROPNY! nigdy nie przypuszczalam ze to az tak. co moge zrobic?

Gość sznurówkaa
nie dam rady sama ;| chce, bardzo chce to zrobic ale nie moge. nie wiem czy nie tak cos ze mna :(

Gość ehhch
mnie nic nie bolało, lampka wina+ rozluźnienie = minimalny ból.

Gość sznurówkaa
2 piwa + atmosfera w miare = i tak nie dalam rady chyba umre przy nastepnej probie. kiedys trzeba bedzie..... ;|

Może nie byłaś wystarczająco podniecona? Albo masz bardzo grubą błonę dziewiczą, tak też się czasem zdarza, wtedy idzie się do gina i on ją przecina.

Ja nic nie pilam, bol nie byl duzy, takie uklucie nerwu wg i uczucie zimno cieplo na tym koniec,od dluzdszego czasu juz bylam na to gotowa, wiec nie ukladalismy zadnych scenariuszy, piescilismy sie i reszta sama wyszla, to bylo najcudowniejsze uczucie bliskosci jakie sobie mozna wyobrazic

Gość gość
Ja bym proponowala udac sie do gina i to mu powiedzieć. Byłaś badana ginekologicznie? Może masz bardzo przerośnietą i całkowicie zamkniętą błone po prostu.......?

Gość monalisa23.
JA SWOJ PIERWSZY RAZ WSPOMINAM JAKO JEDEN-WIELKI BóLLLLLLLL!!!

!6-latko, zabieg nacięcia (nie przecięcia) błony przeprowadza chirurg a nie lekarz ginekolog. Ginekolog wypisuje skierowanie, dlatego najpierw trzeba udać się do niego. A Ty pozdro trochę śmieszne pytania zadajesz. Jak wiadomo są rożne rodzaje błony i nie musi być ona calkowicie zamknięta, by wspólżycie było niemożliwe. Zresztą gdyby sznurówkaa była nieprawidłowo zbudowana, to na pewno by o tym wiedziała. Radzę Tobie autorko nie próbować na siłę, bo jeszcze zdarzy się, że dostaniesz krwotoku, i raczej nie będziesz później miło tego wspominać, idź do lekarza.

Gość To idz do stomatologa
a nie probuj sama to robic, zwariowalas?

Gość sznurówkaa
to teraz mnie nastraszyłyście ;|