Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulkaaa

69?????

Polecane posty

Gość biedulkaaa

no dobra, szczerze to nie lubie tej pozycji, bo mi nie wygodnie na górze i nic nie czuję, a najbardziej boję się ze on wyczuję chociaż troszkę zapach kupy, bo wkoncu czuje jego nosek przy mojej dziurce:( co chwile latam do łazienki i dkładnie myje i w srodku nawet palcem, ale przeciez tak dokładnie sie nie da i jak rozkraczona jestem to moze chociaż ciut to czuć ,nie? PANOWIE, JAK TO JEST , CZUC TROCHE KUPą CZY NIE? ODPOWIEDZCIE PROSZE

Gość gość
Eee, nie czuc zapachu kupy. Przeciez zwieracze mocno trzymają:DSzczerze, to ja też nie przepadam za ta pozycją:o Ani nie moge porzadnie zadziałać, ani sie skupić na wlasnych doznaniach:o

Gość biedulkaaa
A PANOWIE SIE WYPOWIEDZą? NIE CZUć?

Gość gość
To samo co zwykle. Chłodzenie w kompie:)A u Ciebie?

Gość taka prawda...
mam to samo, ta pozyzcja wyglada fajnie tylko na obrazkach... a w rzeczywistosci to ani nie mozna sie skoncenrowac na sobie ani na kims:O a skad ten pomysl ze czuc zapach kupy? Ty od niego czujesz?

Gość gość
Bidulka, chyba Panów stąd dzis wywiało:oW sumie to ciekawe....ale jak sie umyta smyram palcem po rowku, to nic a nic nie daje kupą, nawet jak palca kawalek włoże też nie śmierdzi.Może tak sprawdz?

Gość biedulkaaa
NIE BO JA ZAWSZE NA GóRZE, WIEC ON MA NOS WDZIURCE, ZNACZY DORYKA NIM JEJ ZEBY PORZADNIE JEZYK WłOżYC TO TAK TRZEBA... łE

Gość 010010101010011
ja nigdy nic nieprzyjemnego nie poczulem od swojej dziewczyny:p jak ktos dokladnie umyje dupke to nie ma mozliwosci zeby od niego smierdzialo:o w dodatku w stanie podniecenia nikt raczej nie zastanawia sie nad takimi drobiazgami

Gość Szambonurek z Bytomia
No jak mu puscisz bąka w takiej pozycji to chłop może stracić przytomność

Gość ehhh===
ja zamiast 69 wole jednak kiedy sama siedam mu na twarzy...tzn obejmuje udami jego głowe bedąc w pozycji na jezdzca ....mmmmmm.... juz mi sie wilotno zrobiło :P

Gość Wsadz se korek
a jeszcze lepiej, odswiezacz Brise :)