Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awersja

ZRYWANIE SMSem-NOWA MODA WŚRÓD FACETÓW

Polecane posty

Gość czaterka
słuchaj, a lepiej by ci się zrobiło jakby powiedział ci w cztery oczy; to koniec. nie dzwoń do mnie i nie pisz. papa ?? zrozumiałabyś ? dotarłoby to do ciebie ? pewnie nie. ja uważam ze lepiej kogoś rzucić właśnie w ten sposób. mniej ceregieli. dużo gorsze jest jak ktoś po prostu znika i nie mówi ze koniec i człowiek nie wie o co kama.

dobrym sposobem jest poproszenie koleżanki, by powiedziala facetowi ze z nim zrywa :P

Gość .....abc.....
"dlatego warto" nie zrozumiałes... (ale facet z Ciebie - to norma) to kobiety sa zostawiane bo dowiadują się ze jest ta trzecia... dlatego zmierzam tu do tematu ze meżczyźni to tchorze i nie potrafią orozmawiac i wytłumaczyc swojej decyzji... siley ma racje ze dojrzały i dorosły człowiek umie ponieśc konsekwencje i zalatwić to jak człowiek normalny a nie jakiś gówniarz...

Gość czaterka
jeśli łączy ich dziecko, rodzina, majątek wspólny to tak. trzeba się jakoś dogadac co dalej "z tym fantem". w innym wypadku to nie wiem po co ? żeby napajać się łzami porzucanej osoby ?

kobiety za to mają bardzo logiczne uzasadnienie wasz firmowy text \"nie wiem dlaczego to zrobiłam\"

Gość .....abc.....
oj przepraszam ... powinno byś smiley a nie siley :):) Buźka!

Jest jeszcze inny, dobry tekst: kocham cię ale nie mogę z tobą być, bo masz za małe piersi i to mi w tobie przeszkadza. Wszyscy kumple mi to mówią. Ja tak usłyszałam:-D

Jest jeszcze lepszy tekst. \"Dla dobra związku nie wiążmy się\". Ręce opadają panowie.

Gość jeszcze lepszy
kocham cię, ale zakochałem sie!!!

Gość tak naprawde
ja kiedys uslyszalam-przestanmy sie na jakis czas spotykac, tak bedzie lepiej dla wszytskich.potem wywnioskowalam ze najlepiej w sumie dla jego nowej

zastanawiam się, czy faceci w pewnym wieku stają się na tyle dorośli, by po prostu powiedzieć, że to już koniec w sposób kulturalny i dijrzały. Dochodze do wniosku, że wiek tego nie gwarantuje. Spotykałam się i z 20parolatkami i z 30letnim samcem i każdy z nich skończył w sposób dający dużo do życzenia

Gość callea
byłam z facetem 5 lat i któregoś dnia dowiedziałam się, że uległ w pracy jakiejś dziewczynie, która go uwodzila i dostałam od mojego ex smsa o treści: "ja jej nie nawidzę ale ja ją kocham wiem, że jestem jebniety i perdolniety, napewno będę tego żalowal. Zaslugujesz na lepszego faceta ja jestem dnem nie był bym ciebie wart..." he he ale sie usmiałam, że koleś jest takim prymitywem że nawet nie chciał mi spojrzeć w oczy i tego powiedzieć. Faceci w takich sytuacjach sa żalosnymi debilami.

Mi zdazylo sie cos takiego pierwszy raz... ma 30 lat, on 32 i jeden sms... Myslalam, ze w tym wieku jest sie juz doroslym.

Gość sratytatytaytaty
albo palant... albo nie wiem.... może jak jakaś laska jest głupia albo nieodpowiednia to tak zrywają bo inne metody nie skutkują.... od razu ...,że facet to świnia....popatrzcie czasami na siebie dziewczyny dlaczego

Gość *TINA*
A ze mną pierwszy chłopak (po 2 latch bycia razem) zerwał sms-em pisząc: uważam,że będzie lepiej jeśli każde z nas pójdzie swoją drogą; do innej mu było spieszno.... A drugi kilka tygodni temu zerwał przez milczenie! I to zerwanie mnie bardziej zabolało. Brak szacunku,kultury,wg niego nie zasłużyłam widać na rozmowę w 4 oczy. Naszej wspólnej znajomej napisał na gg,że jest za ,,głupi na związki" i niedojrzały,a na koniec napisał jej,że jestem cudowna i zawsze widział we mnie to coś (ręcę opadają!)

Gość Ag_
jak to ktoś ładnie i prawdziwie ujął - prawdziwego faceta poznaje sie po tym jak kończy a nie jak zaczyna ! :-P

No cóż, nigdy nie poznasz człowieka tak do końca. Nie ważne, czy jesteście razem miesiąc czy 2 lata:(( Prawdziwą twarz zobaczysz dopiero przy rozstaniu...

Jestem teraz na popijawue z facetem, do którego robię podchody od... 6 lat(wiem, to żałosne) a on ciągle trakruje mnie jak kumpla :(( Myślicie, że człowiek ma określoną pulę uczucia do\" wydania\"? Wiem, że to nie na temat, ale tak się zastanawiam, jak to jest możliwe, że każdego faceta porównuję z nim i każdy wypada \"blado\"? Ileż to już razy muślałam, że nic już do niego nie czuję a potem wystarczył jedenwieczór w grupie, w której on był i znów... JESTEM NIENORMALNA? Męczy mnie myśl, że kiedyś, jak będę już stara, nadal zastanawiać się będę, jak by wyglądało moje życie z nim. I jeszcze to co mi dziś powiedział, że tylko ja tak naprawdę go rozumiem.... To dlaczego nie jesteśmy razem??? Kocham go