Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłłłamana

Zostawił mnie dla 18!!!!!!

Polecane posty

Gość podłłłamana

Mamy dziecko po 30 lat a on odchodzi do niespełna 18-letniej smarkuli!!!! Co o tym myślicie? Kocham go,co robić dalej?

hmmm widac ze stara dupa jestes wiec madrze chlopak zrobil POPIERAM GO

Gość sok jabłkowy
olac... nie jest ciebie wart, skoro nie potrafił cię docenic....

Gość kajuchna
nie ma sie co dziwic.. hmm masz napewno obwisle i pomarszczone piersi po dziecku, figura juz nie ta, zmeczona zyciem, a taka 18ka? chrupiace ciasteczko, marzenie kazdego starszego mezczyzny a to ze taka mlodziutka to jeszcze duzy plus bo taka mozna sobie jeszcze wychowac. nie zazdroszcze ci bo dzieciatym ciezko sobie kogos znalezc:(

Gość podłłłamana
dzięki za słowa otuchy!!!!!!!!!!!!

Gość kajuchna
a powiedz czy nie mam racji? badz obiektywna i odpowiedz sobie nie patrz na to przez pryzmat swojej sytuacji. tacy juz sa mezczyzni :P

Co dalej? Dalej nic, jak w końcu zrozumie swój błąd to będzie za późno... Trzymaj się, wszystko się na pewno jakoś ułoży... 🌼

Gość podłłłamana
16tka masz rację ,masz 16 lat?

bedzie ciezko, ale nic nie dzieje sie bez przyczyny. moze teraz warto zastanowisc sie co w twoim zyciu jest wazne? co warto zmienic? zreszta czy chcialabys byc z kims kto \"wyhaczyl\" 18-stke ? nie byl ciebie wart!!!

Zdradził Cię po prostu, tak to się nazywa. Przecież nie odszedł od Ciebie po 2 dniach znajomości z tamtą... Musieli już wcześniej być razem. A dla kogoś takiego nie warto się zamartwiać ❤️

Gość podłłłamana
ni to ja już nie wiem,młoda dziewczyna a tak mądrze gada!! Chyba jestem głupsza od tej 18-stki.......ale mam dola!!!

Gość Piszę jako 18latka
Dziwią mnie Wasze opinie typu "masz napewno obwisle i pomarszczone piersi po dziecku, figura juz nie ta, zmeczona zyciem, a taka 18ka? chrupiace ciasteczko, marzenie kazdego"-żałosne nawet szkoda komentować... Liczy się pociąg fizyczny,ale i psychiczny bo jak długo utrzyma się figurę?zreszta fajnie popatrzeć,ale z cyckami sterczącymi nie pogadasz i nie spędzisz z nimi starości. Jako 18latka normalna gardze starymi dziadami i jest to dla mnie pedofilia nie dotknęłabym dojrzałego faceta głupia ta która na to poszła obrzydliwe a Tobie współczuje złego wyboru Miłość przelej na dziecko

Nie mów tak, to on ma poziom emocjonalny 14 latka skoro ugania się za panienkami będąc w związku i mając dziecko... A tamta prędzej czy później zostawi go dla młodszego i wtedy będzie rozpaczał... Może wtedy zobaczy co Ty czujesz i wszystko przemyśli...

Gość Piszę jako 18latka
skoro go kochasz daj wolny wybór,niech robi co chcę tylko jak zapuka z powrotem do Ciebie powiesz :"o nie kochaniutki,zamknięte" Osobiscie zabiłabym,nie 18stke tylko Twojego faceta

Gość podłłłamana
i na to liczę!!!! Widzę że są jeszcze normalne 18-stki!!!

Gość Piszę jako 18latka
rozpaczał?wątpie by się "zakochał" w młodej dupie,pewnie dobrze jest mu posuwać młodą dupę i tyle pobawi się i zostawi,prędzej ona-głupia zateskni za tatusiem w łóżku,bo co ich moze wiecej laczyc?wspolne tematy?do tego jest potrzeba inteligencja a takowej ona nie posiada zachowujac i postepujac tak a nie inaczej facet to facet i nikt tego nie zmieni,nie mysli mozgiem zal mi tylko Waszego dziecka

Gość Piszę jako 18latka
Podłłłąmana - dobrze,ze teraz wyszło szydło z worka a nie pozniej ! Na milosc nigdy nie jest z apozno,jak ochłniesz zdobadz sie na odwage i uluz zycie "od nowa" szukajac przyjaciela czy bratniej duszy mozesz zyskac faceta ktory bedzie z Toba "na starosc" patrz pozytywnie i nie rozpaczaj,skup sie na sobie POWODZENIA

Gość podłłłamana
Ja też miałam 18 lat i do głowy by mi nie przyszło by zabierać się za żonatego!!!!Myślałam że ta dzisiejsza młodzież jest zepsuta,nieprawda ciągle są mądre i wartościowe dziewczyny.On nie jest wart uczuć i tyle!!

Gość ola neo
napewno bardzo żałuje dziecka ktore ma z Toba, napewno uwaza to za najwieksza pomyłke swojego zycia ehhh szkoda, ze czasu nie da sie wrocic, a tobie wspolczuje przed kim nogi rozkladalas

Gość Piszę jako 18latka
DOKŁADNIE nie jest wart niczego i naprawde wspołczuje,moja mame też zostawił facet jak miałam roczek,ale ulozyla sobie zycie i jest juz 17lat z mezczyzna :) kochaja sie i ja ich kocham ;) Mysle,ze wszystko zalezy od wychowania i od tego co sie wyniesie z rodziny,nie kazdy czlowiek jest taki sam tak samo i nie kazda 18stka taka sama,mi nawet przez mysl by nie przeszlo ze moglabym coś...z dojrzalym facetem z rodzina to juz naprawde... nie potrafie zrozumiec tej dziewuchy,moze z patologicznej rodziny pochodzi? Brak mi slow naprawde. Zycze Ci wszystkiego najlepszego,niech czas nie goi ran tylko Twoje przekonanie o swojej racji i słusznym wyborze,nie wybaczaj bo kto raz zrobil takie paskudztwo bedzie robil je ciagle. Dobranoc :)

Piszę jako 18latka ---> Będzie rozpaczał jak ona go zostawi/on ją i nie znajdzie nowej panienki... :O Ale nie szkoda go, sam na to sobie zasłużył... Podłamana ---. jesteś młodą kobietą i na pewno znajdziesz jeszcze wartościowego faceta który Cię doceni 🌼

Gość Piszę jako 18latka
16latka-- i dobrze kij mu w oko :) Świat schodzi na psy,naprawde... :( Dobranoc Wszystkim.

Gość podłłłamana
tak jestem niezależna finansowo,ale ciagle go kocham

masz 30lat ułożysz sobie życie z kimś innym,ten baran za 2miesiace obudzi się z ręka w nocniku bo nasta kopnie go w dupę poboli i przestanie nie warto być z takim człowiekiem

Gość podłłłamana
macie rację ,jestem młoda będzie ok a on nie dalej się zabawia ,aż kiedyś zrozumie ale ja już będę zajęta. Dzięki za słowa otuchy!!!!

będzie dobrze teraz boli cie serducho ale dasz rade a on pojeździj z młoda na imprezki , po funduje i zatęskni za stabilizacja-wskaz mu wtedy palcem na drzwi