Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantofelekr

kto mi pomoze z excela??

Polecane posty

Gość pantofelekr

jak zrobic zeby to co tworze w excelu wydrukowalo mi sie na jednej kartce, tabelka jest bardzo szeroka i przechodzi na druga kartke, a wiem ze powinno byc na jednaej, helppp

Gość Alexxxa
Wejdz w podglądy wydruku - opcje i zaznacz "wpasuj w strony"

Gość pantofelekr
poza tym chcialabym zeby bylo widac tabelke, tzn te wszystkie linie, a po wydruku tego nie widac

Gość zaznacz
sobie marginesy tworząc, wtedy bedziesz widziec czy sie mieści czy nie albo obróć stone na pziome drukowanie, bedzie szersza lub zwęź rubryczki

Gość mzoe pomogeeee
podgląd wydruuku - ustawienia- dopasuj do wielkosci 0 i ustawiasz procentowo - będzie sie zmniejszał dokument aż powinien sie zmieścic na kartce mozesz jeszcze tak: widok- podląg podziału stron i zrobia ci sie takie niebieskie kreski dookoła to za nie pociagasz, zmniejszasz, powodzenia

Gość pantofelekr
Boze, dziekuje Wam serdecznie wszystkim, straszna ze mnie ciamajda, a co z tymi linaimi zeby bylo widac

zaznacz obszar który chcesz drukować wybierz z menu Plik/ Drukuj/ Podgląd pojawi się u góry pasek z nowym menu - wybierz Ustawienia i w częsci Skalowanie zaznacz Wpasuj w strony (1X1) z tego poziomu możesz też wybrać czy chcesz mieć wydruk w pionie czy w poziomie

zaznacz sobie obszar na ktorym ma byc tabelka i masz taka ikonke z narysowana tabelka (\'obramowanie\') i ja nacisnij - albo prawy przycisk - formatowanie - obramowanie - i tam zaznaczasz co chcesz zeby bylo

Gość pantofelekr
dziekuje bardzo, juz zabieram sie do roboty z tym excelem, jeszcze raz dziekuje :-)