Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrinka***

POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Sabrinka***

od kilku dni mam duzy problem otoz tak w nidziele gdy sie obudzilam cxulam jakbym cos miala w pochwie, co sprawialo dziwne uczucie do tego wewnetrzna strona lechtaczki byla lekko odarta. Pozniej to robilo sie coraz gorsze lechtaczka mocno spuchla i okropnie bolala. Nastepnego dnia jak sikalam to mocno sie wysililam i oprocz moczu wysikalam troche wydzieliny ale nie tak jak wylatuje tylko tak kilka razy trysla. Boje sie ze gromadzi mi sie wydzielina w pochwie bo od kilku dni nie mam jej ani troche na bieliznie, a zawsze wyplywala duzymi ilosciami. Najbardziej boli mnie lechtaczka, ktora jest spuchnieta i do tego bardzo swedzi :( co o tym myslicie? Prosze pomozcie

Gość jenny21
Najlepszym wyjściem bedzie pójscie do ginekologa moze to być zakażenie bakteryjne

Gość Sabrinka***
Bylam u ginekologa, ale na poczatku myslalam ze to cos innego wiec bez badania przepisal mi tabletki. A teraz sie okazuje, ze to nie to, pojde ale najwczesniej mnie przyjmie w poniedzialek. Wiec pytam tutaj o rade, moze ktos mial cos podobnego

słuchaj laska idź do ginekologa w trybie ostrodyżurowym i nie czekaj do poniedziałku bo będziesz miała więlkszy problem!!! objawy podobne do ropnego zapalenia gruczołu gartholina ale tam nie puchnie łechtaczka

Gość Sabrinka***
No a ja mam najwieksze objawy na lechtaczce, w sumie juz przechodzi ale wydzielina dalej nie chce leciec(leci troszeczke jak sie mocno przyloze). Mysle, ze moze cos sie zatamowalo, jak mnie juz tak nie bedzie bolec to wloze sobie paleci zobacze co jest grane, moze tam tez spuchlo i trudno sie przedostaje przez to...?

miska idź na ostry dyżur możliwe ze masz jakąs infekcję!!! przecież kafeteria cie nie wyleczy:)

Gość Sabrinka***
Fajnie wam pisac :( a ja sie tak okropnie boje, zawsze nawet jak mi gin wklada wziernik to umieram z bolu, a co dopiero podczas takiego bolu... Wiem jestem glupia powinnam isc ale co ja poradze na moj okropny strach przed bolem:(:(:( kosia1 mozesz napisac cos wiecej na temat ropnego zapalenia gruczolu gartholina( a nie czasem bartholina)

po obu stronach pochwy mamy gruczoły bartholina odpowiedzialne one są za nawilżanie pochwy czasem niestety ujścia kanalików z wydzieliną się zatykają i zaczyna się bolesny stan zapalny gromadzi się ropa i rośnie taki \"guzek\" niegroźny ale bardzo bolesny ale ty mówisz ze to z okolicy łechtaczki masz a tamto jest bliżejpochwy w wargach sromwych mniejszych ból moze i jest ale jak ci to wyczyszczą to poczujesz wielką ulgę!!! ja to miałam i nikomu tego nie życzę!!! też sie bałam pójśc do lekarza aż wreszcie nic nie moglaz z bólu robić nawet leżeć!!!

Gość Sabrinka***
nie to raczej nie to... z ta wydzielina to jest tak: normalnie nie chce leciec, ale np po jakims czasie jak rozszerze lechtaczke palcami to wewnetrzna strona jest cala upackana ze sluzu i jak mocniej rozszerze i probuje "przec", zeby mi wylecial sluz to widac go tam w dziurce ale on nie chce wyjsc... nie wie jak to wytlumaczyc

Gość Sabrinka***
18 i noc przed wspolzylam z chlopakiem, moze to ma jakies znaczenie

możliwe... moze sex był zbyt ostry i mocno cie podrażnił... wybierz sie do lekarza laska... to ci nie zaszkodzi a napewno pomoże!!! okłady z kafeterii nic nie dają ;)

Gość Sabrinka***
Nie niedosc, ze byl bardzo krotki do tego delikatny, nawet bardziej niz zwykle. Pierwszej nocy z bolu wytrzymac nie umialam, a teraz juz mi przechodzi, tylko sluz dalej nie chce cieknac

Gość Sabrinka***
Dzieki za rady, jesli sluz dalej sie nie pojawi to nie mam wyjscia, chociaz bede dobrej mysli