Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxima123

no nie! mam już dość

Polecane posty

Gość maxima123

od trzech miesięcy co miesiąc spóźnia mi sie okres.... no w końcu przychodzi ale jak dla mnie top jest jakieś nie normalne, żeby od trzech miesięcy nie dostać prawidłowo okresu? i jeszcze dziwią mnie cykle zawsze( no prawie zawsze) miałam po 28-29 a teraz 33-35 jaka może być tego przyczyna?

Gość AngieAva666
Ja mam podobny problem. Miałam zawsze regularne cykle po 28 dni, równo. Zawsze wieczorem koło 22. A od kilku miesięcy pojawiaja sie o 4-5 dni za wcześnie lub za poźno. Ale czytałam ze do 5 dni mają prawo sobie skakać i nie ma jakichś wiekszych obaw. Aczkolwiek jesli powyzej 5 dni roznica i sie powtarza to przebadaj sie.

Gość maxima123
bo szczerze to mi sie już znudziło wmawiać sobie co miesiąc że mogę być w ciąży. myślę,że wpływ na to może mieć to że ostatnio miałam trochę stresu... a jak myślicie takie całodzienne płakanie martwienie się i przeżywanie czegoś może mieć wpływ na to że mi sie aż tak okres spóźnia?

idzcie do ginekologa. jak mozna szukac odpowiedzi na kafe - kazdy przypadek jest inny, a lekarz zbada

Gość cilestowa7
a może by się wybrać do ginekologa?

Ja mam 17 lat, okres już od 5 lat. Nigdy nie miałam regularnego idealnie okresu, ale zawsze było to w granicach 33-38dni. A od stycznia tego roku mam okres co jakieś 56-64 dni. :| Zapisałam się do ginekologa, ale do przychodni, a nie prywatnie i mam termin dopiero na koniec listopada. :|

Gość maxima123
oo widze że koleżanka nie jedyna ja mam na 3 września :) noo więc ja piszę tutaj bo się chce poprostu spytać może ktoś już tak miał podobnie?

Gość sonix
A wspolzyjesz z chlopakiem?

Gość maxima123
a ja tak . ale co to ma do rzeczy? może mieć wpływ?

Gość maxima123
a ja tak . ale co to ma do rzeczy? może mieć wpływ?

Gość Snikersik20
Moze miec wplyw i to bardzo duzy naprawde ......W.koncu poszlam na Ginekologie":)

Gość Snikersik20
Jestem pod nickiem SoniX i Snikersik20 jak ma ktos jakies pytania niech pyta :)

Gość maxima123
no ale przecież ja mam okres , w końcu przychodzi tylko muszę się na niego naczekać z trzy cztery dni...

Gość AngieAva666
3-4 dni? to jest mała nieregularność. Masz moze jakis stres, odchudzasz sie, przyjmujesz leki?

Gość Snikersik20
Jezeli MAXIMA123 nie wpolzyjesz z chlopakiem to masz problemy z przwodem moczowym :( A gdy jednak wpolzyjesz to nie musi ale moz spozniacc Ci sie okres nawet do calego okraglego miesiaca lcz nie traktuj tego jak nic!!! powinnas wybrac sie do Ginekologa i porozmawiac o tych sprawach osobiscie

Gość maxima123
weźcie chyba pójdę :)