Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaurlopowiczka

Ustrzyki Dolne jak tam jest

Polecane posty

Gość chybaurlopowiczka

Czy warto pojechać na urlop do Ustrzyk Dolnych? Jak się tam mieszka?

Gość Polewajka
Hejka.Mam ciocie w Ustrzykach i bardzo czesto tam bywam.miasto przytulne ale atrakcji zadnych to tam nie ma basen,ok 5 barow(no m oze troszke wiecej)zalezy jeszce w jakim celu tam jedziesz odpoczywac czy zwiedzac??

Gość chybaurlopowiczka
Odpoczywać i mieć święty spokój :) połazić trochę po okolicach na zabytki raczej nie liczę. Chyba pozazdroszczę tej cioci :)

O matko, a po co tam chcesz jechać. Nie ma tam nic ciekawego,zupełnie nic,zero atrakcji i peło Ukrainek sprzedajacych nielegalne używki. Mało sklepow....no nic interesujacego. Nie polecam.

Gość Polewajka
A masz jzu nocleg bo moja ciocia wynajmuje pokoje.Ale jezeli chcesz odpoczac to polecam Soline jest duzo wiecej atrakcji i fajne jezioro.A skąd jestes??

Gość Polewajka
Hehehe z tymi Ukrainkami to prawda stoja na ulicy i "wódku w puszku"? heh

Gość basen tam jest fajny kryty
i odkryty też jest, poza tym to pamiętam jeszcze bocianie gniazda i ukrainki z papierosami i wódką :)

Gość no przecież
to Bieszczady.Najpiękniejsze miejsce na świecie. Potraktuj Ustrzyki jako bazę wypadowa na szlaki. Kup sobie mapę i do dzieła.

Gość Polewajka
W Ustrzykach jak najbardziej odpoczniesz,bo Solina to juz bardziej zatłoczone miejsce polecam rowniez jako miekscowosc Czrna to jest jakies 30 km od Ustrzyk swietny ośrodek tam jest fak fktem,ze ceny nie sa za niskie ale jest przyjemnie tam to jest juz totalne zadupie:)

Gość chybaurlopowiczka
Wódku to ja wcale nie chcę tym bardziej w puszku ;) Muszę jeszcze pomyśleć nad tymi Ustrzykami, przeglądałam zdjęcia i spodobało mi się. Raczej się zdecyduję no ale mam jeszcze trochę czasu :)

Gość chybaurlopowiczka
Do innego charakterem miasteczka raczej :) o takiej bazie wypadowej myślałam, ale moze faktycznie coś okolicznego, mniejszego. Na pewno Bieszczady.

bylam tam polecam Soline fajne jeziorko sklepiki a same ustrzyki ...jak chcesz mie swiety spokoj w sam raz

Jeziorko i rozrywka - Solina, Polańczyk:D Góry - Ustrzyki Górne, Wołosate, Wetlina, Cisna:D A na święty spokój - Chrewt, Bystre - totalny spokój, aż bedziesz miała go dość:D,:D,:D