Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrawersacze

czemu faceci korzystają z usług prostytutek

Polecane posty

Gość allegrawersacze

Moja przyjaciółka, opowiedziała mi sytuacji z jaką się ostatnio boryka... Dowiedziała się, że jej narzeczony od czasu do czasu (raz na 4-5 miesięcy) korzysta z usług prostytutek. Są razem od 4 lat, pobierają się (?) za 8 miesięcy. Facet się przyznał. Nie chcę się zagłębiać w to co ona powinna zrobić. Dręczy mnie myśl: dlaczego? po co? Dziewczyna jest śliczna - naprawdę zjawiskowa. Zawsze chciałam tak podobać się facetom jak ona. Zgrabna, wysoka, buzia jak u lalki, piękne długie włosy, styl i klasa. Wykształcona i inteligentna - skończyła turystykę zagraniczną, mówi 3 językami. Ma własne malutkie biuro, zatrudnia w nim 2 dziewczyny. Poświęca swojemu narzeczonemu dużo czasu. Mieszkają razem w ładnym mieszkaniu, które kupili wspólnie po sprzedaniu dwóch swoich. Dziewczyna ma pasje, lubi podróże, sport - nie sposób się z nią nudzić. Lubi gotować, zawsze podziwiałam jak pielęgnują swój związek: piątkowe kolacje, niedzielne śniadania - jak rytuał, on dawał jej kwiaty bez powodu, ona często witała go w erotycznej bieliźnie i spełniała wszystkie jego zachcianki... PEwnie powiecie - może nie układało się im w łóżku ... a właśnie, że się układało. Mają podobne temperamenty, ona lubi eksperymenty, nie wie co to pruderia. W łóżku miał wszystko co sobie zamarzył... Nie przeszkadzało mu to przez lata, od początku korzystać z płatnych usług... Dlaczego?

Gość może kręci
może kręci go właśnie to że to prostytuta

Gość madlę_padlę_bon_bon
możę ona nię zgadzała się na jakieś rodzaję sexu :P

Gość widocznie nie jest facetem
tylko ciotą, tak myśle i już. Zwyczajnie się zeszmacił. Ciekawe cyzm już zaraził swoją partnerkę. Żal mi takich dziewczyn, których faceci tak postępują. Ale najbardziej żal mi tych pseudofacetów, co to musza płacić za seks. Są żałośni aż do bólu. Fuuuuuuuuuuujjj!

Gość allegrawersacze
tego właśnie nie rozumiem... płacić, żeby zaspokoiła Cię obca baba, która robi to też z innymi, ehhh... a w domu śliczna i wierna narzeczona sili się na piękną bieliznę, oprawę i nastrój, jest zdrowa i czyściutka, zakochana ... boże... co za świat