Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana gabrysia

Zakochałam się w jednym Irańczyku...

Polecane posty

Gość zakochana gabrysia

Od pierwszego wejrzenia. On jest bardzo miły i szarmancki. Zupełnie inny od wszystkich mężczyzn których do tej pory spotykałam na swojej drodze. Jest wolny, trochę nieśmiały, ma poczucie humoru. Na razie tylko się spotykamy jako przyjaciele, ale marzę o czymś więcej...

Gość glupia pippppooooo
teraz jest milusi ale bedzie cie lał , zresztą oni nie szanują kobiet ktore sie pieprzą przed slubem, dla nich sa to szmaty.. oczywiscie skorzysta.. ale nie licz na miłosc, o nie!

Gość Daj Spokoj nam
to kochaj i nie odzywaj sie tu, wiesz ze polacy nie lubia Iranczykow, to jest znowu prowokacja. Trzymaj to dla siebie.

Gość zakochana gabrysia
Dlaczego nie lubią? Irańczycy są w porządku, to nie to samo co Arabowie.

Gość nie patrz na opinie
Moja siostra ma meza Iranczyka . sa razem od 10 lat. Kochaja sie bardzo i nikt jej nie leje tak jak 3/4 kafeterii mogloby przypuszczac.

Gość uciekaj od niego
chyba że chcesz zostać robotem kuchennym , moja znajoma wyszła za ciapatego nie bije jej ale jest niewolnicą jej brat jesli chce z nią porozmawiac to musi się go zapytac o pozwolenie

Gość życzę powodzenia
ja kocham Turka :D:D i to nie prawda, że Arabowie, czy ktoś tam są źli, leją itd. nie można tak uogólniać, a po za tym po co te uprzedzenia, trzeba najpierw poznac człowieka a nie od raz oceniać!

Gość Daj Spokoj nam
Znowu to samo. Glupie naiwne polki. Takie same pytanie, dlaczego inne biale kobiety na tych nie leca ? Nie mowcie ze tak bo oni nie. I jeszcze co, wedlug was to nikt nie jest Arabem, jak chcecie wiedziec to oni sa wszyscy taci wymieszani ze wiekszosc z nich to jest z rasi Arabskiej. Dosyc juz tego, przynoszycie wstyd innym polakom i nic innego :(

Gość życzę powodzenia
no i co że są wymieszani? przecież właśnie to napisałam, że czy Arab, Turek, Eskimos, Polak czy Japończyk to każdy z nich może być tym najlepszym, kochanym, ideałem, albo być tym najgorszym, co na początku tylko wydawał się miły, a teraz traktuje nas jak szmaty. Nie można mówić Arabowie są beee a Polacy naaajs, przecież tak to by cała Arabia byłaby pełna kawalerów, a w Polsce nie byłoby nikogo wolnego

Gość chelka
Arabowie leja,Polacy chleja jak swinie,niemcy sa szpetni-wszystko to uogolnienia.Nie wolno kogos oceniac jak sie go nie zna i tyle.Malo to w Polsce rodzin w ktorych jest przemoc?Moze wcale nie mniej niz u Arabow.A byc moze wiecej.

Gość Daj Spokoj nam
Ja moge mowic ze "Arabowie są beee a Polacy naaajs" bo jestem z pochodzenia polskiego, tak samo jak Arab bedzie mowil i myslal ze oni sa naj lepszy. Wlasnie wez ta opinie krok dalej oni nas europejczykow za bardzo nie lubia, oproc dziewczyn z biala skora, zastanow sie nad tym. Tylko zastanawiam sie dlaczego na forum tyle dziewczyn chce dla calego swiata mowic "poznalem Turka" czy "poznalem Albanczyka" czy "poznalem ......." Szczerze mowie inne biale kobiety za takimi nie lataja, wiem bo mieszkam w Anglii i wstyd przyznac sie ze polakiem juz, po czesci przez zachowywanie polek. To jest prawda jak widzisz biala dziewczyne tutaj z jakims "Arabem" to bedzie polka. Angielki nigdy tak nie robia, dlaczego wy ?? Kazdy inny sie brzydzi, czy az tak nisko musieliscie spasc ?

Gość chelka
CZego brzydzi??Sa calkiem przystojni zazwyczaj??

Gość życzę powodzenia
no nie wiem, czemu tak jest. I dziwi mnie także taka opinia, że w Polsce źle mówi się o muzułmanach (arabach, Turkach) a i tak jak to mówisz, to Polki na nich lecą. Może właśnie ta opinia nie jest taka zła?

Gość znajoma wyszła za Irańczyka
i zostala kura domowa bo zakazał jej pracowac siedzi w domu sprzata gotuje i zajmuje sie dziecmi niby nie jest zle ale narzeka ze zycie spedza głownie w kuchni a raz nawet jej kazał przygotowywac szaszyłki i zazyczył sobie zeby ubrała jakis turban na głowe i w tym miala gotowac ale cyrk!!!!!!!!!!!

Gość życzę powodzenia
może Oni właśnie Polki dobrze traktują, może to Oni nas ubóstwiają, nas, a nie Angielki. Masz jakiś z tym problem?

Gość Daj Spokoj nam
Chelka, Czy ktos mi moze odpowiedzic szczerze na pytanie, dlaczego tylko (uwierz mi ze tak jest) Polki uwazaja ich za przystojnich ? Czy cos jest w polsce, jakis mit, czy jakas moda, czy co ? Pytam bo nie jestem z polski ale mam polskie pochodzenie, nie rozumiem dlaczego Polki ich lubia, jak nikt tym ludziom tutaj w anglii ani nie ufa, ani nic z nimi nie chce miec wspolnego (unikaja ich, jak hindusow i murzynow) i napewno kobiety - angielki nie widza ich jako przystojnich. Obudzcie sie co jest z wamy, jestecie w europie teraz, macie tyle krajow do wyboru a wy leciecie na cofnieta Asia ?? Odpowiedz prosze.

Gość życzę powodzenia
to zależy też od kobiety. Dlaczego niektóe tak dają sobą pomiatać?... nie mogą powiedzieć NIE i spieprzać, gdy widzą że to zły człowiek?

Gość Daj Spokoj nam
życzę powodzenia, Calkiem nie rozumiesz, to nie ze oni nie chca Angielek, Angielki ich patikiem by nie dotkneli, strasznie brzydza sie. A wy ?

Gość życzę powodzenia
ale słuchaj, może one nie tknęłyby ich, dlatego, że oni nie są mili dla nich, tak jak dla nas Polek? ja może też nie zwróciłabym uwagi na Azjatę, ale t On mnie do siebie przekonuje, przekonał i cały czas sie stara. A po za tym skąd wiesz, że tak duzo Polek na nich leci? prowadzisz statystyki?

Gość chelka
angielki sa przewaznie bzydal.Ja lubie "ciemnych"facetow po prostu. Kwestia gustu po prostu.spadam.

Gość Daj Spokoj nam
życzę powodzenia, Nie da sie przetlumacic, nie chcesz zrozumiec jak to jest. Powiem ci tak, oni sa "mili" do Polek bo z innymy nie maja szanse. Widza was jako swierze biale mieso, europa sie otworzyla, dobra, bedziemy mieli teraz naiwne polki, czeszki itd Kazdy im pokazuje szrodkowy palec. Czy ty tego nie widzisz? Sa mili dla polek, daj mi spokoj.

Gość Daj Spokoj nam
Jestes dla nich tylko swierze biale mieso, z nowej europii. Nic innego, nie sa mile dla Polek tylko nikt inny ich nie chce.

Gość życzę powodzenia
ja tez lubię 'ciemnych" - brunetów ;]

Gość Daj Spokoj nam
Jestes dla nich tylko swierze biale mieso, z nowej europii. Nic innego, nie sa mile dla Polek tylko nikt inny ich nie chce.

Gość przecież irańczyk to nie żaden
arab tylko pers !!!

Gość życzę powodzenia
'Nic innego, nie sa mile dla Polek tylko nikt inny ich nie chce.' nie rozumiem sensu tego zdania....

Gość Daj Spokoj nam
Oczywyszcie ze nie rozumiesz, cala w tym rzecz. Oni nie sa dla was naprawde mile, tylko nawet nie proboja z innymy dziewczynami bo wiedza z gory ze nie maja szansy, a z Polkami to .... no juz znasz reszte...