Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaa

Farbować niefarbować..wygladam jak szara mysz

Polecane posty

Gość alicjaaaa

zawsze farbowałam włosy na sredni niekiedy ciemny braz wydawałam sie bardziej wyrazista,ale włosy byływ tragicznym stanie...suche łamliwe bez połysku od roku i 6 miesiecy nie farbuje mój naturalny kolor to bardzo ciemny blond taki niejaki włosy odzyły mama mówi ze wkońcu mam zdrowe włosy..i odradza farbowanie no niby sa zdrowe ale ten kolor czuje sie taka nijaka......farbować czy nie farbować doradzcie...a moze jakieś pasemka balejaz?sama juz nie wiem

ja na tym ciemnym blondzie polecilabym jasniejsze pasemka :) sama takie mam

Gość sampon do włosów brązowych
troche je dobarwi

Gość vxkdhkl
sprobuj szampon ciemna czekolada z firmy MARION,po prostu rewelacja,wlosy mieciutkie,blyszczace i prezentuja sie rewelacyjnie,tylko nie uzywaj szamponetki tylko normalny szampon koloryzujacy

Gość gorzalina
mam taki sam problem :) ale chyba zaryzykuję, pofarbujue i kupię sobie dobra odzywkę ;/ chociaż to i tak nie pomoże

popieram pasemka,zapewne zaraz odezwą sie przeciwniczki ze pasemka niemodne itp. ale ja wychodze z zalozenia ze kazdy robi to ze swoimi wlosami na co ma ochote wiec mykaj do fryzjera...

ja pasemka mam od ladnych paru lat i widze , ze duzo osob jeszcze je robi ;) juz mniej w balejazach widuje .. a nawet jak zrobi cieniutkie to nawet sie nie skapna ze to pasemka :)

Gość ksdhdl
pasemka wychodza z mody, teraz farbuje sie wlosy na jednolity kolor MARION jest ok, ale ja polecilabym ci szamponetke wlasnie nie niszczy wlosow, nie ma tych wszystkich szkodliwych skladnikow ladny jest kolor orzechowy braz, delikatny taki

Gość takaSaama
miałam identyczny problem i farbuje od roku na śliczny ciepły miodowy kolor tyle że u fryzjera....Najlepszego fryzjera i uzywam odzywek min WAXa i raz na jakis czas chodze na odzywianie włosów do mojej fryzjerki........

Gość *** *** *** ***
a farbowałaś sama czy u fryzjera jak sama to u fryzjera farbuj bo oni pracują na lepszych farbach możesz też zachodzić częściej do fryzjera tylko po to żeby nałożyć maskę odżywcza, albo kupić preparat w salonie (choć ja polecam w salonie bo wiele tych środków działa pod wpływem ciepła i się z taka maską albo odżywką siedzi pod suszarą).

Gość o tym że pasemka wychodzą z
mody słyszę już od jakiś 4 lat:-PWychodzą i wychodzą z mody i jakoś wyjść z niej nie mogą:-D:-D:-D

Gość ksdhdl
w domu tez mozna farbowac, uzywac dobrych odzywek czy maseczek

Gość prawie_D
ja wolalabym zafarbowac cale wlosy niz robic pasemka... mialam nie polecam :( mam ciemny blond i nie wiem na jaki zafarbować, cere mam bladą, oczy niebieskie... strasznie chcialabym byc blondynką,ale to za bardzo zniszczy wlosy , lepiej dla nich zeby przyciemnic tylko nie wiem na jaki...

Gość *** *** *** ***
a może rumianek i na słońce...przy odrobinie szczęścia zrobią sie zlote refleksy

Gość prawie_D
jak siebie znam to nie zafarbuje, za duzo zachodu z tym... papranie z odrostami... zniszczone wlosy a tak mam troche myszowate,ale swoje naturalne i zdrowe w miare blyszczace :)

No ja mam ten sam problem. Moje naturalne mam ciemny blond taki bez wyrazu. Parę dni temu pofarbowałam na brąz. Myślałam, że wszyscy zauważą, bo wcześniej miałam platynowy blond, a tu nikt nie zauważył No masakra. :/

Gość prawie_D
chyba tego rumianku nie trzeba, same sie zrobią :) przynajmniej mi sie robia czego nie znosze akurat...

Gość adaaa19
tez mam takie wlosy i farbuje ciemna czekoldą......dopiero od dwóch lat ale ja nie widze by były jakoś szczegolnie zniszczone