Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wca88

jak można zajść w ciążę

Polecane posty

Gość wca88

ja się zastanawiam czy można zajść w ciążę nie współżyjąc z chłopakiem, a siedząć obok niego. czy jest taka możliwość zeby plemniki były na tym siedzeniu gdy on wstanie z miejsca na którym siedział . chciałabym żeby była to szybka odp.

nio pewnie ze mozna nie slyszalas ze jest epidemia plemnikow w powietrzu i nawet babcie po 60 mogo zajsc wiesz juz duzo czytalam ale takich bredni jeszcze nie trafilam

:P dobre :P kto pyta nie błądzi... w takim razie ludzie siedzacy w autobusach byli by 1) niezbezpieczni ---, bo przeciez zawsze mozna usiasc na siedzeniu, na ktorym siedzial chlopak:P 2) nikt nie nazrzekałby na niz demograficzny, bo wystarczylo by tylko usiasc obok faceta :D

O rany hahhhhahahahaa Od zawszewiedzialam ze plemniki mają niby nozki,niby szczękoczulki i wedrują do macicy.Baa,nawet nie lykaj spermy bo tez mozna zajsc w ciaze. hahahh

plemniki sa groźźźźźźźźźźźźne :O wgryzają sie mocno i nie chca odpuscic!!!! nic ich nie powstrzyma!!!!!!!!!!!!!

zawsze zaczynają wgryzać się najpierw w kolano :P

Gość a ja slyszalam
ze w stope :D i nie ma sie co smiac - w ktorejs szkole koranicznej (bo sa cztery) sa dwie reguly, ktore mozna zastosowac jak niezamezna kobieta zajdzie w ciaze - jedna, ze byla na basenie i usiadla na plemniku, a drugiej niestety nie pamietam :( choc moze ona stanela na tym plemniku, skoro on od sptopy podgryza ...

dobre z tym basenem :classic_cool: drugiej wersji nie chce nawet znac :P chociaz..moze druga wersja to zjedzenie jakiejś gałęzi albo patyka ??!! kto wie :P:P:P

Gość dłoń też
nie podawaj mu dłoni, to też niebezpieczne narzędzie wiesz, co on nią może robić, tam aż się roi od pleminków, a skóra jest pełna otwartych porów,podanie dłoni i już gotowe

Gość PRL
na szczęście niedługo koniec wakacji to się gówniażeria czymś zajmnie zamiast debilizmy wypisywac na tym przezacnym forume...

Gość Aż żal czytać wasze wypowiedzi
A możę ktoś z was by tak pomyslał ,że te osby co takie(sorki za słowa: bzdurne) pytania wypisyją są za młode na jaką kolwiek wiedzę nie mają kogo zapytać ani nikogo kto je uświadomi?! Jak się mawia "zapomniał wół jak cilęciem był" !!!

Widac wszystko jest mozliwe cos na poprawe humoru... CZY 3-MIESIĘCZNY PŁÓD MA PAZNOKCIE? Link 08.09.2009 :: 09:29 Komentuj (2) POST NA FORUM: Dziewczyny robilyscie sobie tipsy bedac w ciazy bo ja chce sobie zrobic i nie wiem czy to zaszkodzi dzidzi czy tez nie jak to jest jestem w 3 miesiacu FORUM ZALECA DALEKO IDĄCĄ OSTROŻNOŚĆ: ***Czekam tylko na pytanie czy można się myć w ciąży, bo to mogłoby doprowadzić do zaburzeń flory bakteryjnej u matki, a matka i dziecko to jedno ***Tia... Ale potem znowu będzie - w czym odebrać dziecko ze szpitala, bo przecież NIE W FOTELIKU... Nie rób tipsów, nie jedz serów plesniowych, łososia, orzechów, cytrusów, nie chodź na basen, najlepiej leż (ale to tylko na lewym boku)... ***Wydaje mi się, że jeżeli to 3 miesiąc, to dziecko może nie mieć jeszcze wykształconej płytki paznokciowej, więc trudno będzie zrobić mu tipsy, choć nie sądzę, by mu zaszkodziły, chyba że to chłopiec, to moze mieć problemy z identyfikacją płciową potem. podesłała girl of your nightmares - dzięki ;-))) KOŚCI Z PTAKA Link 27.08.2009 :: 08:15 Komentuj (3) POST NA FORUM: Jestem w 37 tygodniu i od paru ładnych dni bolą mnie kości w pochwie...aż ciężko mi się poruszać, no i do tego bóle pleców.Wkurzam się bo jestem już jak stara babcia.Nadaję się tylko do leżenia w łóżku i tylko na lewym boku. Macie podobne bóle? FORUM WSPÓŁCZUJE, JAK UMIE: ***CO cię boli? ***Spróbuj wyjąć te kości. Te od kurczaka potrafią sie czasami tak niefortunnie złamać, że są ostre jak igła. Może tak się własnie stało u Ciebie i stąd ten dyskomfort. Kości od schabu z kolei nie należy nosić dłużej niż tydzień, bo pozostałe na nich mięso psuje się najszybciej. Musiałabym wiedzieć dokładnie jakie to kości, żeby udzielić bardziej specjalistycznej porady. Swoją drogą lepiej wyjąć te kości teraz, samemu, niż na porodówce: nie będziesz się musiała dzielić z położną, lekarzem i resztą personelu. ***Rany dziewczyny jakie ey jestescie zlosliwe... Pewnie pierwsza ciaza dziewczyny - a wy takie glupoty wypisujecie.... Zeby kobieta kobiecie wilkiem byla...straszne czasy nastaly.Proponuje powiedziec o tych bolach lekarzowi- pewnie odpowie z sensem. ***Mysle, ze informacja, ktora to ciaza nie ma wplywu na wiedze o anatomii czlowieka. ***Racja, ja dopiero w pierwszej ciąży dowiedziałam się, jak zbudowana jest pochwa. Teraz jestem w drugiej i właśnie się dowiedziałam, że macica to mięsień. Hurra! ***Jeszcze ze trzy ciąże i anatomię kobiety będziesz miała w małym palcu ***Pierwsza myśl w mojej głowie to były kurczęce kości... ***No bo jakie kości mają być w pochwie jak nie ptaka? podesłała Ania - dzięki ;-)))))) W CIĄŻY Z PRYSZNICEM Link 11.07.2009 :: 06:21 Komentuj (16) Była ciąża z basenem, koleżanką, palcem, ręcznikiem wujka... Z prysznicem jeszcze nie było ;-) POST NA FORUM: cionza chej ostatnio masturbowalam sie prysznicem i nie wiem czy jestem w ciazy bo woda wkoncu czysta nie jest ktos sie mogl kompac w wisle :/;/;/; mam nadzieje ze nie robil tam nic wiecej....... pomozcie?? nie wiem co robisz pomocy FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***na bank - ciąża ***jesli nie uplynelo 72 godzin od niebezpiecznej sytuacji zastosuj antykoncepcje awaryjna! ***Już za późno teraz urodisz kran razem z kurkami ***murzyna urodzi ***no jak prysznicem, to ja mysle, ze ciaza. moj brat tak mial [podesłała Marta - dzięki ;-))))] W CIĄŻY Z BASENEM Link 10.07.2009 :: 09:05 Komentuj (31) Komentarze do artykułu na www.tvn24.pl ARTYKUŁ: Sperma w basenie, 13-letnia Polka w ciąży TURYSTKA POZYWA EGIPSKI HOTEL Moja 13-letnia córka zaszła w ciążę po kąpieli w hotelowym basenie - twierdzi polska turystka i pozywa egipski hotel. Wszystko to wina spermy, która miałaby znajdować się w wodzie. O całej sprawie pisze "Daily Mail". Kiedy Kwiatkowska wróciła z wakacji w Egipcie i okazało się, że jej córka jest w ciąży, postanowiła działać. Jej zdaniem wszystkiemu winien jest hotel i dlatego domaga się od niego zadośćuczynienia. - Matka twardo obstaje przy tym, że jej córka nie spotykała żadnych chłopców, kiedy tam była - powiedziało gazecie źródło w izbie turystyki w Warszawie. Jest też zdeterminowana, by pozwać hotel do sądu. FORUM MYŚLI INTENSYWNIE: *** Do zajście w ciążę nie jest potrzebny basen, lecz ratownik ***To musiał być plemnik alfa, wyjątkowo nastawiony/ zdeterminowany/ na sukces! ***Przecież dziewica ma błonę która może służyć jako ochronę przed plemnikami. Z drugiej strony jak to możliwe żeby sperma wpłynęła do środka mając strój kąpielowy. To jest nie możliwe!!! Na pewno miała kontakt seksualny. ***Błona dziewicza ma mikrootwory przez które podczas okresu wydostaje się krew w przeciwnym wypadku dziewice zamiast okresu miały by krwotoki wewnętrzne. Przez te same otwory w drugą stronę mogą się przecisnąć plemniki ***Przeciez musialby sie taki plemnik gleboko do macicy dostac! Penis wyglada jak wyglada nie bez powodu. Jakos te plemniki trzeba tam wprowadzic, prawda? I czy to mialby byc pierwszy przypadek zajscia ciaze przez wode w basenie? Bo jeszcze o czyms takim nie slyszlam... No i ile ich tam w tym basenie zaszlo w ciaze, bo chyba sama nie plywala? Mamy przypadkiem tez nie zlapalo? ***Córa jest wodopylna. To nie basen , może prysznic. ***W naturze wszystko jest możliwe. To co ktoś napisał, plemnik plemnikowi nierówny. Wystarczy kilka ale bardzo żywotnych i ciąża gotowa. Nie koniecznie sperma mogła być w basenie. Na ręczniku tez mogła być wystarczyło, że się wycierała ręcznikiem i też mogła zajść. Tak prawdę mówiąc, są niektóre kobiety które mogą zajść "korespondencyjnie" - używając przenośni. ***to cud! [podesłała Ly - dzięki ;-))))] [PS słuchajcie, jednak jadę do Włoch - jedna laska zrezygnowała więc ja jadę za nią. Jutro wyjazd, zatem uprasza się o względny spokój i pomaganie Sasence. Rozumiemy się, I hope? ;-). No to see you soon! Albo raczej write you soon. ;-)] OŁÓWKOWA CIĄŻA Link 18.06.2009 :: 08:48 Komentuj (19) POST NA FORUM: Dostalam na imieniny od rodzicow ostatnio zestaw plastyczny i kilka fajnych duzych olowkow widziałam takie wczesniej w internecie, nie uzywalam ich po prostu lezaly w tej teczce co je dostałam, ale kika dni temu wyszlo tak ze jednym ołowkiem się matrubowalam a jak go wyjelam to nie bylo koncowki i nie wiem co teraz zrobic bo nie moge jej wyjac. nie chce mowic rodzicom bo się bardzo wstydze ale się denerwuje bo przxeczytalam na stronie ze jak sie ssunie gumka to można zajsc w ciaze a ja nie chce jeszcze miec dzieci. podpowiecie cos plssss blagam!! FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Mam już nawet propozycję imienia - Pinokio ***chyba trzeba sie bedzie podzielic tym pytaniem ze swiatem ***wloz olowek spowrotem, moze gumka sama wskoczy na miejsce. ***nie martw sie rozłoży po jakimś czasie, a jak ktos Ci bedzie robil minete to trafi na niespodzianke ***SCHOWAJ TEN OŁÓWEK DO PIÓRNIKA I ZAPNIJ ZAMEK, POTEM BĘDZIE TRZEBA ALIMENTY ŚCIĄGAĆ TO SKURYWSYNOŁÓWEK NIE UCIEKNIE!!! [podesłała Mistique - dzięki ;-))))] W CIĄŻY Z ... KOLEŻANKĄ Link 17.06.2009 :: 09:13 Komentuj (23) POST NA FORUM: witam. prosze o pomoc, bo za bardzo nie wiem gdzie szukac pomocy. bylam na imprezie..zdarzyło sie i wypiłam za duzo. no i całowałam sie z kolezanką. ona tez była pijana i od pocalunku do pocalunku doszło do tego ze sie ze soba przespałyśmy. Wstyd mi strasznie. Na drugi dzien ona mi mowi ze wczesniej ( na tej imprezie) zrobila "loda" swojemu chlopakowi i on skonczyl w jej buzi.. i teraz mam pytanie, czy moglam zajsc w ciaze przez jej usta? Ona mnie TAM całowała. mam dni płodne. prosze tylko o powazne odpowiedzi, bo to dla mnie powazna sprawa. FORUM UŚWIADAMIA: ***Zlosliwe plemniki mogly podstepnie czekac w jamie ustnej kolezanki,po czym-korzystajac z okazji-ulokowac sie w Twojej macicy. Istnieje tez mozliwosc ciazy pozamacicznej pod kolanem-obserwu,czy nie wyrasta Ci zgrubienie pod kolanem./Podkolanowa ciaza ektopowa to wspolczesna alternacja klasycznej c.ektopowej/. [podesłała Ada - dzięki ;-))))] CIĄŻA Z MASZYNKI Link 06.06.2009 :: 20:45 Komentuj (27) POST NA FORUM: Ratunku!!! Miejsca Intymne i te sprawy....Ostatnio goliłam miejsca intymne maszynką mojego chłopaka. Teraz czuje jakbym była w ciąży, czy to możliwe? Przecież na jego maszynce mogło byc jego DNA i mogłam się zapłodnić... co robić;/ on mnie teraz zostawi ;/ Poza tym nie powiedziałam mu jeszcze, że użyłam jego maszynki do golenia, ogoliłam się i odłożyłam w to samo miejsce. FORUM ekhm...: ***Już jesteś w ciąży. Urodzisz perukę. ***ciąża pozamaciczna w kolanie, na 100% jak to pozamaciczna? :O juz niech bendzie normalna ale poza? czyli gdzie? i czemu w kolanie? masakra ;(( ***Bóg musi mieć naprawdę duże poczucie humoru skoro pozwala żyć takim istotom jak TY ***Nie smuc się :) Przynajmniej becikowe dostaniesz, mamo. ***Czytałam gdzieś, że jak się robi tak jak Ty, to bliźniaki wychodzą później [podesłał Bartek - dzięki Ci jak nie wiem co ;-)))))] ORALNIE W CIĄŻY Link 04.05.2009 :: 22:58 Komentuj (38) POST NA FORUM: witam wszystkich mam pytanie . 2 tygodnie temu urodzilam dziecko. czuje sie dobrze dlatego z mezem kochalismy sie oralnie. moje pytanie brzmi czy juz teraz bylo by prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. kiedy jeszcze krwawie FORUM ekhm...: ***Sex oralny. Tak? Jak chcialabys zajsc w ciaze przy seksie oralnym? Przez gradlo? ***a przede wszystkim krwawienie i seks oralny?? fuuuu... ***Moim zdaniem to należy ci "pogratulowac" niewyżytego faceta, który już 2 tygodnie po porodzie zaczyna...... Choroba, mówię oczywiście z własnej perspektywy. Ja byłam na tyle ze każdym razem w 2 tygodniu tak obolała, że gdyby mąż zaczął się do mnie dobierac to by pewnie lewy sierpowy zaliczył ***Ja nie widze nic nienormalnego w ochocie na sex nawet zaraz po porodzie na sali porodowej. [podesłała Gunia_natura - dzięki ;-))))] ZGROZA, ZGROZA! Link 21.04.2009 :: 15:27 Komentuj (16) POST NA FORUM: Nie wiedziałam,że to piwo zawiera alkohol-wypiłam szklankę karmi o nowym smaku.Było takie zimne i pyszniutkie.Problem w tym,że zawiera 4% alkoholuCzy to nie zaszkodzi mojemu dziecku?Jestem w 7tc FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Teraz to napewno nie dosc ze oczy wylupiaste to jeszcze z miesniem piwnym sie urodzi.... ***Wołaj o pomstę do nieba. ***Musisz szybko wszystko zwymiotować - metodą 2 palcy. Powinno pomóc... ***narodzi się wyłupiastooki alkoholik, no masakra jedna wielka ***Nie, urodzi się pijany iluzjonista ***Nie martw się. Najpierw sobie potańczy i pośpiewa, a potem bedzie miał pijacka czkawkę. Po jakiś trzech dniach wszystko wróci do normy. ***1. popij wodka 2. zagryz paliszkami 3. wyspowiadaj sie 4. popelnij rytualne samobojstwo (grupowe) 5. zadzwon do przyjaciela ***Idź i nie grzesz więcej [podesłała Szprota - dzięki ;-))))] ZAJŚCIE Z ZAJŚCIEM CZY BEZ ZAJŚCIA..? Link 16.04.2009 :: 13:33 Komentuj (34) POST NA FORUM: Wczoraj z moim chlopakiem calowalismy sie przytuallismy,on dotykal mnie "tam" przez same majtki i calowal przez majtki. raz nawet tam na samej gorze dotknal mnie na golo, ale tylko chwilke, nie dotykal mnie kolo wejscia do pochwy tylko na wargach sromowych.caly czas bylam w majtkach i spodniczce a on w spodniach,lecz robilam to pierwszy raz i strasznie sie boje i mam wyrzuty. czy moglam zajsc w jakikolwiek sposob w ciaze ?odpowedzcie! FORUM RZECZOWO UŚWIADAMIA: ***Plemniki nie wydostaja sie z dloni tylko z czlonka. A z tego co napislas twoj chlopak dotykal cie tylko reka. To po pierwsze. Po drugie nawet gdyby to plemniki nie potrafia ani latac, ani przenikac przez bielizne. ***A wiesz, jak sie zachodzi w ciążę? proponuje szybkie dokształcenie się, zanim znów cie bedzie tam całował, a ty założysz kolejny wątek ***Plemniki to nie Drużyna Pierścienia. Nie mogłaś zajść. ***Rece opadają jak sie czyta takie wątki na forum.Gdyby wszystkie dziewczyny zachodziły w ciąże przez dotyk to dzieci byłyby miliony. ***Dzieci i tak są miliony, pragnę nieśmiało zauważyć. WPŁYW OLEJU NA NIENARODZONE DZIECKO Link 09.04.2009 :: 12:09 Komentuj (36) POST NA FORUM: dzis sparzylam reke olejem nie bardzo ale prysnelo mi czy moze to miec wplyw na dziecko boje sie zeby niemialo blizn FORUM ekhm...: ***bedzie mialo blizny na rece na 100% ***a wiecie, ze moja mama ma znamię w miejscu - w które - rzekomo - babcia się uszczypnęła będąc w ciąży...? moim zdaniem, babcia dorobiła historię z uszczypnięciem już po, bo ona zabobonna jest, ale całe życie słyszałam ten tekst. Moja droga rodzicielka na szczęście tego nie komentuje. ***Módl się lepiej, żeby inteligencji nie odziedziczyło po matce ***Na Twoim miejscu nie martwiłabym się oparzeniem, tylko tym, że będąc w ciązy używałaś oleju.... Tego za żadne skarby robić nie można, bo dzieć podobno nie bedzie miał wystarczająco oleju w głowie. Twoja mama chyba też używała ten olej i widzisz jakie teraz kłopoty masz.... ***Dziecko na 100% będzie miało ślad w tym miejscu - tzw. "myszkę". I co gorsze jeszcze kolejne 2 pokolenia dzieci też będą miały znamię w tym miejscu. Ale jest sposób żeby temu zapobiec: musisz wypić 2 szklanki oleju, ale koniecznie z tej butelki, z której pochodził olej, który cię oparzył. Jeśli tak zrobisz to jest szansa na uniknięcie śladów. ***Na bank będzie miało. Wielką bliznę w kształcie patelni [podesłała Magda - dzięki ;-))))] CZY JESTEM W CIĄŻY?? Link 28.03.2009 :: 19:20 Komentuj (9) POST NA FORUM: Mam taki obawy i potrzebuje aby ktoś mi w końcu udzielił jakiejś konkretnej odpowiedzi. Mianowicie współżyłam z chłopakiem w czasie dni płodnych bez zabezpieczenia,chłopak jednak nie miał wytrysku. P o tym wszystkim miesiączka spóźniła mi się o 3 tygodnie i była o słabym nasileniu tydzień przed jej wystąpieniem robiłam test który był negatywny,teraz już minęło od niej 30 dni i nie mam następnej. Zaobserwowałam u siebie różnego typu zmiany np. ból piersi i znaczne ich powiększenie, przybrałam na wadze tylko w okolicach tli i bardzo wysypało mnie na twarzy. Nie wiem czy mam iść do lekarza, czy robić kolejne testy. Czy możliwe jest że jestem w ciąży? FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Szklana kula mówi, że albo jesteś albo nie ***kobiety sa jednak glupie jak trepy ***teraz tarrot pokazał że jednak nie... jutro spróbuję z fusów powróżyć to dam znać ***pozyczylabym ci narzedzia ale herbate pije ekspresowa a kawe rozpuszczalna ***Tak.Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***głosujmy! ***ja Ci powiem czy jesteś w ciązy w zamian za info o płci mojego dziecka mam mały brzuszek, brzydką cere i ciągle rzygam myślisz że to jakieś znaki mówiące o płci?? ***mysle ze blzniaki :) chlopiec i dziewczynka CIĄŻA POZAMACICZNA Link 26.02.2009 :: 13:32 Komentuj (8) Zdaję sobię sprawę, że pewnie jest to prowokacja ale nie mogłam się powstrzymać ;-) POST NA FORUM: Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!! FORUM ekhm...: ***obawiam sie ze tak, medycyna zna takie przypadki, udaj sie do lekarza niech skieruja Cie na amputacje ngi wtedy bedziesz miec pewnosc ze to nie jest ciaza mozamaciczna ***mózg ci po prostu opadł ***A jak dzidziuś dojrzeje to Ci wyjdzie nosem. życze zdrowego malucha ***pewnie pod drzewem i kleszcz cie zapłodnił ***słuchaj...ty sprawdź teraz pod drugim kolanem bo jak tam też jest guz to jak nic bliźniaki bedą ... Jarek i Lecha albo Marcin i Rafał [podesłała edka - dzięki ;-))))] RYBIA CIĄŻA Link 25.02.2009 :: 14:08 Komentuj (16) POST NA FORUM: czy zajmowanie się rybkami w czasie ciąży może jakoś szkodzic, z góry dziękuje za odpowiedzi FORUM SPIESZY Z POMOCĄ: ***Tak. Moze powaznie zaszkodzic rybkom. ***Oczywiście że może, ani nie myśl o zajmowaniu się nimi bez założenia uprzednio rękawic ochronnych i maseczki na twarz! A najlepiej wylej rybki do klozetu a akwarium oddaj na stłuczkę szklaną, roślinami mozesz użyżnić ogródek. Przecież nie chcesz aby Twoje dziecko urodziło się ze skrzelami?! ***owszem, rybki w ciązy sa wyjątkowo wrażliwe i można im zaszkodzić ***niestety grozi to urodzeniem syrenki [podesłała Ruda Paskuda - dzięki ;-))))] LEWITUJĄCE PLEMNIKI Link 22.02.2009 :: 19:42 Komentuj (21) POST NA FORUM: mam pytanie. proszę o pomoc. lezalam z moim chlopakiem na lozku i uprawialismy petting. lezelismy w odleglosci od siebie. mial wytrysk ale nie sadze, zeby z takiej odleglosci na mnie poleciala kropelka. z reszta mial palec wlozony do mojej pochwy wiec chyba zabezpieczyl wejscie tam. zabezpieczył? pozniej poszedl umyc rece dokladnie mydlem i znowu wkladal mi tam palca. czy moge byc w ciazy? strasznie sie boje ;/ FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Tak, z pewnością jesteś w ciąży. Plemniki potrafią lewitować, latać i w ogóle takie inne cuda wyprawiać. ***Widzicie jacy l;udzie sa glupi?? Wydaja kupe kasy na to, zeby sie zabezpieczyc, a tu wystarczy tylko palca wlozyc i po klopocie. Moze nie zawsze wygodnie, ale ile sie zaoszczedzi ***W sumie można by było jeszcze z tamponem poeksperymentować... albo zkorkiem od wina... ***Albo betonu zalać, problem z głowy z antykoncepcją na dłuższy czas... Ale kto wie, plemniki pewnie przez ciało przenikają więc pewnie i to nic nie da... [podesłała smerfetka, która też udzielała się na tym forum ;-) - dzięki ;-))))] OBJAWY CIĄŻY Link 12.02.2009 :: 20:22 Komentuj (9) POST NA FORUM: czy objawem ciazy moga byc nagle wymioty biegunka i straszne dusznosci??? kochamy sie co tydzien od 2 miesiecy... FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***objawem ciazy jest pozytywny wynik testu ciazowego ***oj czuje że będą bliźniaki ***masz grypę żołądkową [podesłała Karrlajn - dzięki ;-)))) WIRUJĄCE PLEMNIKI Link 11.01.2009 :: 12:21 Komentuj (16) POST NA FORUM: Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest. FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***ależ możliwe, potem dziecko rozwila sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz ***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci ***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypać globulek... ***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana ***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie ***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans ***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca [podesłał(a?) murvini - dzięki ;-)))))] WYCIEKAJĄCE PLEMNIKI Link 07.11.2008 :: 17:13 Komentuj (15) Przepraszam jeśli plemnikowe tematy wam już zbrzydły ale po prostu nie mogłam się powstrzymać... POST NA FORUM: Miałam zbliżenie na stojąco i plemniki powinne mi wyciec, ale zaraz poszłam na basen i woda wepchnęła mi je do środka. No i niechciana ciąża. FORUM ekhm... ***tak i wyparły mózg uszami ***zlituj sie Boże nad tą istotą ***bo trzeba był przez kilka minut poskakać na jednej nodze, bez majtek oczywiście i byłoby po sprawie. ***Szczęście że nie stałaś na rękach (do góry nogami), bo mogłabyś się udławić. ***Tak "ciekną" te plemniki, aż dudni. [podesłała Zołza - dzięki ;-)))))] TAJEMNICZA FAŁDKA ZACIĄŻAJĄCA Link 26.10.2008 :: 12:35 Komentuj (38) POST NA FORUM: Czy jezeli mezczyzna z plemniekiem na palcu dotknal faldki skory pomiedzy pochwa a odbytem moge byc w ciazy?? FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***OCZYWIŚCIE !!! i to napewno bliżniaczej Kurcze ..tak myślę gdzie tam masz fałdkę ? ***Eeee tam...jak z jednym to moze nie. ***Z jednym plemnikiem? Czy jednym palcem? Bo w takich sytuacjach wszystko jest ważne ***plemnikiem,jak był skurczybyk żywotny to se dopełzł do pochwy ***Przed chwilą sprawdzałam...nie mam tam żadnej fałdki! JA CHCĘ TAKĄ FAŁDKĘ!! ***Istnieje takie prawdopodobieństwo. Tylko czy warto zawracać sobie głowę, skoro bardziej wyglądało by to na cud niż "szcześliwy" traf? ***owszem, jeśli to był palec boży ***czyzby bravo girl podrozalo? o.. mezczyzno z plemnikiem na palcu...ooo....sialala [podesłała Kasia - dzięki ;-)))))] ZYCIE PLEMNIKA Link 05.10.2008 :: 02:20 Komentuj (36) POST NA FORUM: czy to prawda, ze jesli plemnik ma kontak z powietrzem to od razu obumiera?? FORUM WYJASNIA RZECZOWO: ***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak. ***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi. ***Nie umiera od razu; trzeba go zawinąć w gazetę tak jak karpia i zostawić na parę godzin ***wedlug przeprowadzonych przeze mnie badan, plemnik pozostawiony na powietrzu zyje jeszcze okolo 7 sekund.Po uplywie wspomnianego czasu, plemnik kladzie sie na plecki, ogonkiem robi papa, nastepnie zwija ogonek w slimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia sie w komorke jajowa. Komorka ta przez nastepne 3 sekundy turla sie po ziemi po czym eksploduje przechodzac w nicosc. ***Piszecie nieprawdę. Plemnik po wydostaniu się na powierze dostaje skrzydeł i rusza na podbój. Szczególnie duże stężenie latających plemników jest w internatach oraz akademikach. Dziewczyny, zapłodnione przez taki plemnik nazywamy "wiatropylne", nigdy z nikim nic, a ciąża jest. ***I dlatego dobry plemnik to martwy plemnik...

Gość karolcia JP24
oczywiście że możesz zajsć w ciąże w ten sposob !!!!!!!! uwazaj bo przez pocałunek tez sie plemniki rozpyla hehehe :)