Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess of the darkness

jestem zalamana

Polecane posty

nie moge znalesc na siebie nic a nic; zadnej sukienki. nie chodzi o rozmiar, nosze 38 przy wroscie 170 cm; chodzi o same sukienki. nic a nic mi sie nie podoba :( sama nie wiem czego chce. niby w niektorych ladnie wygladam i nawet sie sobie podobam ale to nie to. jak poradzilyscie sobie ze znalezieniem odpowiedniej? a moze warto isc w takiej, w ktorej sie dobrze wyglada chociaz nie podoba sie tak do konca? przyznam ze szukam sukienki z malymibufkami na ramionach i kwadratowym dokoltem, koniecznie jednoczesciowej.

Gość panczurka
Tu są takie, o jakie Ci chyba chodzi, ale nie ma bezpośredniego linka. A więc po kolei: wchodzisz na stronę www.pronovias.com teraz po lewej stronie w zakładkę 'Avance colecciones 2008' ---->kolekcja: 'Józefinas del siglo XXI' i tutaj są takie sukienki: nr 6 (cobre), nr 7 (colina), nr 9 (cristal) ----> kolekcja: 'Nuevas Siluetas' i tutaj: nr 1 (cupula) Może któraś z nich znajdzie się w salonach, które zajmują się sprzedażą sukni Pronovias, a jak nie to możesz sobie zamówić lub uszyć na wzór :) Głowa do góry! :D

Gość ale masz problemy dziewczyno
to rzeczywiscie powód zeby sie załamac...

dzieki dziewczyny. chyba sie na ktoras z podanych przez panczurke zdecyduje. mam tylko takie pytanie - nie jestem az taka wyska jak te dzieczyny na zdjeciach wiec czy bede dobrze w takiej sukience wygladala?

Gość nicktaki
Problem równie dobry jak zawieszki na alkohol :P Napewno nie warto brać jak leci czegoś, co Ci się nie podoba bo będziesz się czuć jak przebieraniec. Zawsze możesz uszyć wg indywidualnego wzoru i poprosić krawcową żeby Ci doradziła jak podkreślić atuty i ukryć wady...

Gość nicktaki
Heh, 170 cm + obcasy to mało? :-P

no one na tych zdjeciach wygladaja jakby mialay conajmniej ze dwa metry i zadnych bioder; ja wpradzie szerokich nie mam ale az taka chuda to tez nie jestem ;D

Gość nicktaki
Fakt, że suknie na modelkach wyglądają lepiej niż na zwykłych dziewczynach ale wydaje mi się, że taki lejący materiał wyszczupla i powinno być ok :) W końcu nie pójdziesz w swetrze z powodu bioder, nie? ;)