Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz...............

zielony cien do powiek

Polecane posty

Gość xyz...............

komu pasuje? czy do niebieskich oczu bedzie odpowiedni? ktora z was uzywa takiego koloru?

Gość xyz...............
zadna z was nie maluje sie zielonym cieniem do powiek?

ja kiedyś używałam, ale do zielono-szarych... a do niebieskich oczu to pasuje kolor niebieski, szary, brąz, złoty...:)

Gość piacola
jesli masz jasna oprawe oczu to musialabys tez uzyc kredki zeby byl fajny efekt,ale ogolnie to fajnie tylko jeszcze musisz go jeszcze dopasowac do kolru wloskow:)

Gość niebieskie oczka mam
i uzywam zielonego cienia. + zielona kredka = superwzmocniony efekt . Katrinne- ja słyszałam własnie ze nie uzywa sie takiego samego koloru cienia co teczówka. i ja np nie maluje sie na niebiesko, bo wygladaja oczy beznadziejnie. ale ładnie mi w brazach, złotym własnie zielonym, brazowym oczkom ładnie w fioleci i lilii :)

niebieskie oczka mam -> Może i racja, chociaż zalezy jeszcze jak dopasuje się odcienie. Mi zielony kolor akurat pasował, ale niespecjalnie go lubię. Wolę podkreślać szarość.

Gość kolaaaa
jak najbaardziej pasuje. mma niebieskie oczy i ostatnio malowałam sie u kosmetyczki-zaproponowała mi zielony, a ja strasznie nie chciałam, bo twierdziłam, że nie lubę koloru i będzie mi źle, a ona zaczęła się upierać, że strasznie mnie w takim kolorze widzi i żebym pozwoliła sobie pokazać-najwyżej zmyjemy. Powiem tylko, że byłam zachwycona jak nigdy