Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sies

pocałunki i P O C A Ł U N K I ?

Polecane posty

Czy Waszym zdaniem jest coś takiego jak pocałunek pusty, zwykły, bez emocji i POCAŁUNEK z uczuciem ? (nie chodzi mi o to czy to buziak w usta, czy namiętny francuski). Czy można taką różnicę wyczuć ? Wiecie kiedy partner/ka całuje Was z uczuciem a kiedy ma to związek TYLKO z pożądaniem itp ? Oczywiście chodzi mi głównie o tych, którzy uczuć partnera/ki nie są pewni. Czyli pewnie na samym początku znajomości. I pytanie do tych którzy, poza całowaniem swojej połówki całują też inne osoby... ( kochanki, przelotne znajomości, pod wpływem alkoholu) Czy taki pocałunek różni się od tego jakim obdarowujecie osobe którą kochacie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Jesli coś mało jasno napisałam to pytajcie o co mi chodzi bo jak zwykle jestem chaotyczna ... :)

Gość NiuniaNiuniek
tak jest:) w ten pocałunke ukochanej/ego wkłada się więcej uczucia. Towarzyszy mu zwykle błogie patrzenie w oczka;) dużo czułosci:)

Gość PAMIETAM ZE DAWNO
tak jest i jest różnica , zresztą pokarze 👄 i

Gość a co myślicie o
myślę że nie da się tego rozróżnić. Mój były patrzył mi głęboko w oczy, całowaliśmy się namiętnie, mówił że kocha a okazał sie dupkiem, oszukiwał mnie ;] więc myślę ze nie da sie rozróżnic, chyba że jak jest pożądani to od razu sie do ciebie dobiera, a gdy kocha to całuje, tylko całuje, potem dopiero robi dalszy krok ;]

Gość poczytaj Owidiusza
sztuke kochania - caly traktat o tym