Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość są tu fryzjerzy

Chce rozjasnic włosy z brązu na blond!!!!!!

Polecane posty

Gość są tu fryzjerzy

czy to wyjdzie??? czy fryzjerska farba dobrze przefarbuje mi włosy????????

kurcze niemam pojecia ale mam podobny problem bo mam troche za ciemne i chciałąbym troche rozjaśnić i nieiwem czy sie da czy poprostu trzeba zaczekać az wyblaknie kolor i dopiero

Gość są tu fryzjerzy
i jak efekt??? bo nie wiem czy przefarbowac całe wlosy na blond ,czy np zrobic jakis fajny balejaż...

Gość są tu fryzjerzy
zawszeOptymistka ja juz mam wyblakniety...tzn wygląda jak naturalny...jasny brąz....a chcialabym bardzo miec jasniejsze włoski...

u mnie było tak... byłam jaśniutką blondynką...popielaty blond zachciało mi się brązu (żałowałam jak cholera :):) i pasemkami pomału przeszłam;] teraz znów popielaty..ludzie mnie ze zdjęć nie poznają;] szczególnie w dowodzie zawsze patrza na mnie czy to ja;]

Gość są tu fryzjerzy
hehe:D ja nigdy nie miałam włosów czysty blond,ale chciałabym:) zawsze mialam jakies pasemka z blondem....i wyglądało to fajnie. Boje sie ze kurcze wyjdzie mi jakis żółty kolor;/

są tu fryzjerzy bo ja mam takie prawie czarne to da sie go potem przefarbować na jaśniejszy tak za 2 miechy jak wyblaknie bo farbowałam u fryzjera a za ciemny wyszedł:(:(

Gość vivvvia
wyjdzie:) ja bylam w gorszej sytuacji i wyszlo:) ja jestem naturalna blondynka. ale zawsze farbowalam sie na bardzo jasny blond. pewnego dnia zachcialo mi sie brazu - i buch na glowe ciemna czekolade. niby bylo ok. farbowalam sie tak przez jakis czas i fryzjerka namowila mnie do powrotu do blondu. wydawalomi sie, ze to nie wyjdzie bo pod brazowa farba, byly wlosy wczesniej rozjasnione... ale wyszlo:) caly zabieg trwal jakies 4 i pol godziny, ale efekt koncowy byl ok

Gość vivvvia
tylko wybierz najlepszego fryzjera jakiego znasz, z jak najwiekszym doswiadczeniem, zeby ci nie spierniczyl i zebys nie miala zoltego koloru na glowie

dzieki przywróciłaś mi nadzieje bo ja jestem z natury bladynka i farbowalam sie 2 razy na braz taki nie za ciemny :) no a teraz mi uwaliła ciemniejszy tzn nie myslalam ze on bedzie prawie czarny i znów bym chciała taki jasniejszy braz . Zaczekam az kolor troche wyblaknie i bede działać :)

Gość gosiaczekkwrty
jest to mozliwe jestem fryzjerem i zchodzilan kolezance z czarnego na plAtynowy blad trzeba sie narobic. mozna samemu to zrobic a wlosy nie beda zniszczone ona miala jak puch wiec do dziela