salix 350 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Nie znam się na budownictwie. Wszystko jest robione pod karłowate kaleki. Dokładnie ja nie jestem jakoś szczególnie wielka ale ta standardowa wysokość blatów to jakiś żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Nie znam się na budownictwie. Wszystko jest robione pod karłowate kaleki. A gdzie tam drzwi są wysokie z 220 mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A gdzie tam drzwi są wysokie z 220 mają. Ja mam 190 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BapkaBoża napisał: Nie znam się na budownictwie. Wszystko jest robione pod karłowate kaleki. czyli normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: A kiedy ty dzieci obrabiasz? Powinno być w liczbie pojedyńczej a nie mnogiej, bo starszy się obrabia sam, a nawet czasami mi coś pomoże. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: czyli normalne No ty jesteś kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Powinno być w liczbie pojedyńczej a nie mnogiej, bo starszy się obrabia sam, a nawet czasami mi coś pomoże. ;pp Pojedynczej elzbieto pala. Matka jest od obrabiania tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, judenfrei staat napisał: We wszystkich państwach w których pali się więcej niż w indonezji na przestrezni ostatnich pięciu lat jednak spadła liczba palaczy, w indonezji wzrosła. Coś tam za duże wpływy mają korporacje tytoniowe. hmm widze tylko jedna wspolna ceche w tych panstwach w ktorych jest najwiecej palaczy czylio indonezja i birma w jednej i drugiej jest wojna w czesci kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Ja mam 190 Ale sie mieścisz chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Dokładnie ja nie jestem jakoś szczególnie wielka ale ta standardowa wysokość blatów to jakiś żart. no to mozecie sobie ponarzekac na malych ludzi i meble dla nich jak ja zwykel na wielkie baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, BapkaBoża napisał: Nie znam się na budownictwie. Wszystko jest robione pod karłowate kaleki. Najbardziej mi się podobało jak mieszkałam jeszcze w kamienicy, tam wysokość mieszkania 4,2 m. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale sie mieścisz chyba w dzwiach tak w lozku pewnie niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: w dzwiach tak w lozku pewnie niekoniecznie W moim by się cała kafeteria zmiescila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Coś by przekonsila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Coś by przekonsila nie żryj w nocy bo gruba bedziesz poza tym jak piszesz o jedzeniu to mnie tez sie chce nie wolno pisac o jedzeniu na kafeterii jak w pazdzierniku mam diete z 2,5kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Pojedynczej elzbieto pala. Matka jest od obrabiania tak. Co mam mu obrabiać w tym wieku? Ja i tak za długo za niego wszystko robiłam, na szczęście zorientowałam się w porę i się trochę ogarnęłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu ide kaleki nie bede patrzyl jak jecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: w dzwiach tak w lozku pewnie niekoniecznie A ty co na łóżku jej też sie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Co mam mu obrabiać w tym wieku? Ja i tak za długo za niego wszystko robiłam, na szczęście zorientowałam się w porę i się trochę ogarnęłam. najlepiej wyslij go od razu do pracy w chinach w tym wieku dzieci juz zarabiaja na rodzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Coś by przekonsila Frytki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty co na łóżku jej też sie znasz? jej nie ale sa na 200cm wiec moga jej nogi wystawiac jak sie polozy na poduszce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Frytki? Zrob i przynieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Coś by przekonsila Przed chwilą, konie na ambonie napisał: nie żryj w nocy bo gruba bedziesz poza tym jak piszesz o jedzeniu to mnie tez sie chce nie wolno pisac o jedzeniu na kafeterii jak w pazdzierniku mam diete z 2,5kcal Ja właśnie zjadłam 4 placki ziemniaczane z cukrem i popiłam colą cherry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja właśnie zjadłam 4 placki ziemniaczane z cukrem i popiłam colą cherry. Mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja właśnie zjadłam 4 placki ziemniaczane z cukrem i popiłam colą cherry. no i pozniej sie dziwisz ze jakis jelop z kafeterii cie nazwie wielka baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: jej nie ale sa na 200cm wiec moga jej nogi wystawiac jak sie polozy na poduszce Niektórzy lubią spać zwinięci w klębek jak kulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no i pozniej sie dziwisz ze jakis jelop z kafeterii cie nazwie wielka baba Już Ci mówiłam że dla karłów takich jak ty i emo wszystko jest jak w świecie karłów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niektórzy lubią spać zwinięci w klębek jak kulka jak sie zwinie w klebek to zarwie lozko bo sie ciezar skumuluje na niewielkiej przestrzeni lozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Zrob i przynieś Nie chce mi się ale naszczescie od tego ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Już Ci mówiłam że dla karłów takich jak ty i emo wszystko jest jak w świecie karłów. tak wiem pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach