Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem złaaaaaa dziewczyna

ehh zdradzilam..

Polecane posty

wystarczająco.... Jest mi dobrze.... I niedługo się pobieramy bez zdrady ... Kochamy się tak jak powinno być a nie .... Żenada

Gość gluptaski
jasne????????? i jest zajebiscie( oczywiscie z mezem bo po slubie to sie dopiero zdrada zaczyna nazywac i nie potrafilabym mu tego zrobic . i gratuluje slubu:) fajne przezycie!!!!!!!!! niezapomniane

Gość KoPyS
Kocham CIę Anusiu :))))) I to TYlko sie liczy :****** "Głuptaski " materialna dziwka która chciałaby pouczać, przy lepszej okazji nogi na plecy zarzucać, o każdy prezent godzinami sie wykłucać żeby skurwić sie na koniec za drobniaki chcesz posłuchać?

:)))))))))) Misiak to juz sie na gadu odzywam do Ciebie... I zbaieraj dupke i do mnie raz dwa poużywamy sobie tego naszego życia heheh :PP

Gość gluptaski
dziewczyno i daj juz spokuj ty masz swoje poglady a ja swoje po prostu nie korzystalas z zycia tak jak nalezy a teraz juz zapozno z tego co zrozumialam

Gość gluptaski
i ciesz sie przyszlym mezem>>>>>>>>>>

Gość KoPyS
oki kochanie :******** to na gg i zaraz jestem u Ciebie:**** " JEBAĆ KURESTWO "

za pozno na co na kurwuienie sie... ja nie uzywalam zycia bo co BOS IE NIE KURWILAM NA PRAWO I LEWO..... JESTES CHORA NAPRAWDE

Gość gluptaski
potepiona???????? potepione to powinny byc np. matki zabijajace swoje dzieci a nie te kobitki ktorym zdarzy sie zdradzic!!!!!!!! przejzyjcie na oczy!!!!!!!!!

Gość gluptaski
siemka ja spadam bo mam cos lepszego do roboty niz macenie w glowie biednej dziewczynce

Gość anusia- pogadamy
anusia pogadamy za 10 lat. Zobaczysz jak zycie może cię zaskoczyć a nawet ty sama siebie. Będac w twoim wieku tez miałam takie poglady. teraz sie to zmieniło. u ciebie tez tak bedzie. i albo ty albo twój mąz przezyjecie jakąs zakazana fascynację. tak to juz jest, gdy ma sie jednego partnera.uwierz mi , jeszcze wspomnisz moje słowa. pozdrawiam.

Gość anusia widac ze mloda i glupia
zobaczysz ze predzej czy ponziej mzoe nie ty ale facet cie zdradzi, pewnie juz to i tak zrobil, a tak w ogole to twoje slownictwo mowi samo za siebie, pewnie jestes jakas dresiara, bo klniesz jak najeta, a twoj facet to akceptuje, macie slownictwo jak banda żuli

Gość ghghghy
gluptaski - popieram; zreszta to byl tylko seks a nie uczucie wiec o co chodzi? A facetowi nie mow bo i po co?