Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frontem do

SLUZ W CIAZY

Polecane posty

czy leci Wam sluz w ciazy, a jak tak to czy bardzo rozni sie od tego przed. Mnie leci caly czas tak samo, i dowiedzialm sie ze to niedobrze. Czy to prawda??

Gość *CiumCium*
Frontem do, a mogłabyś określić ja wygląda ten Twój śluz? Jaki ma kolor i konsystencję? Nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanko, bo nie jestem w ciąży ale sama jestem ciekawa jak to jest... :)

Ja też jestem w ciąży i mam ten sam problem - uciążliwy śluz. Pytałam mojego lekarza i on mi wyjaśnił, że ilość śluzu w ciąży się zwiększa.

Gość leci leci
praktycznie zalewa mnie fala sluzu, masakra, straszny dyskomfort:(

frontem do a jakiego koloru jest ten sluz? w ktorym miesiacy jestes? odpisz pilne! pozdrawiam

hej! mi tez wypływa sluz, najbardziej rano, jak wstane, wtedy jest taki wodnisty. moja ginka mowi, ze to normalne w ciazy i zeby sie nie martwic. a co do koloru, to taki żółtawy. bez wkładki, to mokro w majtach, dyskomfort na bank:)

dmka a brazowy tez moze oznaczac ciaze? bo widzisz mam maly problem 21 lipca dostaalm okres ale byl skapay i brazowy przez caly czas okres skonczyl sie 1 sierpnia a od 5 znow mam plamienia ;( nie biore zadnych tabletek a 5 lipca zsunela nam sie gumka robilam test ale wyszedl negatywny nie wiem co mam myslec moze ktoras z was tez tak miala? pozdrawiam