Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_81_wawa

Jestem drugi tydzien po wypadku i bez odszkodowania!!!

Polecane posty

Gość ania_81_wawa

Powiedzcie mi moje drogie czy Was też spotkało coś takiego czy jestem w tym nieszczęściu odosobniona? :( Dwa tygodnie temu miałam paskudny wypadek. Jechaliśmy z mężem i z naszą małą roczną córeczką do mojej rodziny. Mieszkamy na przedmieściach Warszawy, ale ja jestem z Rawy Mazowieckiej. Pod Rawą, kiedy zjeżdzaliśmy z trasy przywaliło w nas auto. Byłam z tyłu z córeczką. Auto uderzyło z prawej, czyli z mojej strony. Ucierpiałam tylko ja, złamana prawa noga w dwóch miejscach. Córce na szczęście nic się nie stało. Mieliśmy wszyscy zapięte pasy a mała była w foteliku. Wina była ewidentnie faceta. Już nie wdając się w szczegóły powiem tylko że nie mogę za bardzo chodzić i zajmować się Agatką. Cały czas przychodzą koleżanki mi pomagać ale i tak mnie to nie pociesza. Tkwię tutaj przed komputerem i czytam niektóre wątki. Agent z firmy ubezpieczeniowej zapewniał że za tydzień pieniądze dojdą na konto. Mąż bez samochodu, bo ciągle w naprawie a ja z tą nogą. Koszmar. Powiedzcie mi czy Wam też zdarzyło się długo czekać na odszkodowanie? Ile mogę dostać za tak połamaną nogę?

Gość //////////////////////////////
no to współczuję Ci :(

Gość napisz do premiera
Jarosław "samo dobro" Kaczyński powinien ci wypłacić 100 tyś.