Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkaaa

CO TO JEST FUNKCJA NIM W TEL.NOKIA????

Polecane posty

Gość julitkaaa

napiszcie prosze do czego sluzy itp??bo mam nowy tel i nie wiem co to jest

Gość google nie gryzie ...
Dzięki funkcji „Naciśnij i mów” (NIM, ang. Push to Talk) możesz, naciskając tylko jeden klawisz, rozmawiać ze znajomymi, przyjaciółmi czy rodziną. NIM jest to funkcja jednokierunkowej komunikacji, która umożliwia wymianę zdań z innym użytkownikiem lub z wybraną grupą użytkowników. Połączenie NIM nawiązuje się przez naciśnięcie odpowiedniego klawisza telefonu. W obrębie grupy głos może zabrać ten użytkownik, który po zakończeniu wypowiedzi innego użytkownika pierwszy naciśnie klawisz NIM. Korzystanie z funkcji NIM Telefon trzymaj przed sobą. Naciśnij klawisz NIM z prawej strony telefonu, a po usłyszeniu sygnału zacznij mówić. W czasie gdy mówisz, trzymaj naciśnięty klawisz NIM. Mów do mikrofonu i nie zakrywaj głośnika dłonią. Po zakończeniu wypowiedzi zwolnij klawisz NIM. Usłyszysz wtedy krótki dźwięk. Nie naciskaj klawisza NIM w czasie, gdy mówi inny uczestnik rozmowy. W danym momencie mówić może tylko jedna osoba. Jeśli naciśniesz klawisz NIM w czasie, gdy mówi ktoś inny, usłyszysz sygnał zajętości. Aby dowiedzieć się więcej o funkcji NIM, wybierz temat z menu Naciśnij i mów.

Gość julitkaaa
a to platne jest??

Gość NIM jest płatne
sprawdź dobrze,zanim napiszesz🖐️

Gość julitkaaa
ja mam w erze, to jak jest??

Gość NIM jest płatne
w erze chyba nie ma(nie jestem pewien na 100)