Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Bross

Zacofanie ginekologiczne

Polecane posty

To zanaczy, że chce się kochać codziennie :D No dobra muszę już lecieć żeby też coś.... ;)

Gość yksi-kaksi
nie kumam ale nie wazne;)

Chyba dziś nie odejde od kompa.... yksi-kaksi----> zajrzyj na topik który wrzuciłem wyzej. Tam napisałem że rożnica jest w tym ze inni lekarze badaja pacjentów płci obojga a gin tylko kobiety.

bmoj mąz też właściwie znaleał mi tego gina i jesteśmy z niego zadowoleni bo maz chodzi ze mną na wszytkie wuizyty teraz w ciaży bo ptrzed ciążą to nie

Gość bywalec rozczaruję cię
nie mógłbyś zostać ginekologiem wyjebaliby cię na pierwszych praktykach gdyby widzieli jak ci staje na widok zagrzybiałej cipki nie mówiąc o tym że mógłbyś wylądować w kryminale po skargach tych młodszych pacjentek

Gość dedee
a ja znam dziewczyne, ktora to kreci, rozkraczanie sie przed ginekologiem i na pewno nie ona jedyna...

i sam sobie zajrzyj na tamten topic bo też ci coś dopisałam o 17:15

dedee- a ja znam dziewczynę która zakłada podpaskę klejem do góry... idiotek pełen jest nasz świat !

moniak - ale pomyśl jaka oszczędność na depilacji :D:D:D:D

Gość yksi-kaksi
BYWALEC1: no ... ja tam wiem kiedy mam dni NIEPLODNE i wiem ze mam je codziennie napisalam tylko ze chlopak prosil zebysmy sie kochali TYLKO w dni nieplodne:) i z tego sie smieje;) wiem co zazywam i po co:) spoko:) co do specjalizacji lekarzy to czytalam Twoj topic ktorego linka dales, i pytalam o UROLOGIE, gdyz tam kobieta rowniez musi sie czasem "rozkraczyc" do badania, a przeciez problemy natury urologicznej dotycza nie tylko kobiet ale tez mezczyzn, dodawac chyba ne musze ze tez sie rozbieraja u tego specjalisty.. wiec jakby tu pogodzic? urolog kobieta dla kobiet? urolog mezczyzna dla mezczyzn? hmmmm;) ciezko by bylo:P

Gość yksi-kaksi
nie doczytalam:) glupio mi.. asz;) ale i tak uwazam ze gin mezczyzni sa delikatniejsi niz koboiety:/