Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupcia123k

Trwaja poszukiwania Madeline!!!

Polecane posty

Gość dupcia123k

Sluchajcie zakladam ten topik aby latwiej bylo znalesc informacie o zaginionej Madeline !! A wiec wpisujcie wszytsko co wiecie, trwajmy do konca poszukiwan razem

Gość frytz frytzowsky
a gdzie my mamy niby poszukiwać? Po co zakładasz taki bezsensowny topik? Jesteś żądna krwi? Sensacji? To podłe! Ta mała nie żyje i wszystkie stacje TV o tym trąbią od wczoraj

Gość dupcia123k
Przeczytaj dobrze nie nie szukam snsaci poprostu Polskie gazety pisza glupoty !!! np. to ze miala 2 braci !!! I to ze nie zyje nie jest potwierdzone zwlok nie znaleziono !!!Jesli nie chcesz sledzic dalszych losow dziecka i rodzicow to nie musisz tego czytac !!

Gość a kto ma czas ją poszukiwc
od tego jest policja i inne sluzby a zreszta codziennie na swiecie gina dzieci nie tylko ta Madeline choc media tak tylko o niej trabia!!

Gość no coz tak bywa
trabia bo rodzice maja kase!!!

Gość esceven
ja nie rozumiem, dlaczego tak to rozglosili. Codziennie gina dzieci i jakos o tym nie slyszymy w tv!

Gość frytz frytzowsky
a Ty OCZYWIŚCIE WIESZ, że nie miała braci, tak? No to ciekawe, czemu Cię jeszcze nie zatrudnili na etacie w policji, skoro tak wszystko ŚWIETNIE wiesz.

Gość dedee
wcale nie lepiej, bo za ta kase, ktora im dali mozna by pomoc wieeeeelu dzieciom

Gość smutna smutna .....
Angielki nie interesuja sie swoimi dziecmi , chyba ze na pokaz ladnie ubrac itd angielki lubia sie bawic zawsze i wszedzie ktora polka zostawila by dzieci w pokoju Hotelowym ? i poszla sie bawic one takie sa ....akurat ktos by sie wlamal do ich pkoju ? nie wiem ale to dziwne wszystko ....zreszta prasa na pewno nie pisze wszystkiego tak mysle , a zreszta ja nigdy bym nie zostawiala moich dzieci w obcym kraju na noc !!!!!!!!!!!!!!! , nawiasem mowiec w polsce tez nie !!!

Gość smutna smutna .....
a, moze te dziecko nie chcialo spac i je stukneli ? .... szkoda tego dziecka

Gość dupcia123k
Tak wiem jak angielki traktuja wlasne dzieci bo widze to na codzien!! Podejrzenia sa rozne i duzo ludzi z tego co czytam osadza samych rodzicow!!! Ze to oni zabili ale ta cala sprawa jest naprawde pokrecona Tu chodzi o niewnne dziecko !!! Ja rowniez bym swoich dzieci nawet na 5 minut nie zostawila!!!

Gość dupcia123k
Do frytz frytzowsky wiem bo sledze ta sprawe i jestem bardzo ciekawa co bedzie z ta niewinna istotka!!!A Ty jestes bez serca!!!! Ogolnie ludzie dziwia sie dlaczego akurat o niej mowia tak duzo i jest taki rozglos kazda z nas probowalaby na wszystkie sposoby odnalesc dziecko tylko ze nie kazdego na to stac !!!

Gość frytz frytzowsky
Nie jestem bez serca. NIE ZOSTAWIŁABYM dziecka samego w pokoju. NIGDY! Żadna z nas by nie zostawiła, ktoś tu dobrze napisał! Żal mi tego dziecka, ale gadanie o tym w kółko bez sensu jest głupie, nie możemy nijak pomóc!

Gość dupcia123k
Gadanie o tym jest bezsensu ???????? Hmmm to naprawde nie jest na miejscu !!! Ale cOz sa ludzie i ludziska !!!ZYCIE !!! Mi tam szkoda tej malej istotki i dlatego chce sledzic jej dalsze losy a wiec jesli ktos tez chce to dlatego jest ten topiK !!

Gość polka25
zaraz i tak wszyscy zapomna, a rodzice będą trzepac kasę na książkach ze wspomnieniami, wywiadach itp. wiadomo,ze tak będzie. a topik rzeczywiście bez sensu. sama go juz zreszta nie kontynuujesz. a co do zostawiania dziecka w pokoju hotelowym, to jakos nie widze w tym nic strasznego. w koncu byli na dole w restauracji. to tak,jakbys miala 2 pietrowy dom i dzieci spaly w sypialni na 2 pietrze,a ty siedzialabys w ogrodzie. tez mi cos. wiadomo,ze dziecko nie zyje. nawet gdyby jakims cudem przezylo to ja na miejscu porywacza zabilabym ja ze wzgledu na zbyt duze ryzyko rozpoznania dziecka i tyle. watpie zeby stukneli mala rodzice.ale kto wie.