Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkadowlosow

CO O MNIE MYSLICIE???dostalam propozycje jako modelka

Polecane posty

sorry ale jakos nie wygladasz na 161 wzr/60kg ...no ale widze ze musisz sie dowartoscuowac ;) ps. która agencja przyjmuje niskie dziewczyny? przeciez potrzebne jest min. 170-175 :P

Gość pinkadowlosow
spierdalaj ruro

Gość taka see
wiesz co na twoim miejscu bym wywiesila ta fotke w twoim miescie jeszcze buhaha paszczur jak nic

Gość mimis
Dziewczynko, na co liczysz - że wszyscy będą się teraz zachwycać twoją urodą i pisać, że jesteś piękna, zgrabna i powabna?! Dowartościowuj się gdzie indziej, szkoda zaśmiecać forum; szczególnie, że to nie jest Twój pierwsszy raz hehe - Twój topik o tyciu od całowania to największa bzdura jaką przeczytałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie cie to ucieszy - od calowania sie nie tyje; wrecz przeciwnie - mozna zgubic pare kalorii...

a co mam myśleć o Tobie skoro Cię nie znam ? i co z tym modelingiem ? wiesz, każdy ma inne priorytety. ciekawe co masz w głowie...

Gość pinkadowlosow
spierdalaj spierdalaj spierdalaj spierdalaj spierdalaj spierdalaj

Gość mimis
Twoje posty najlepiej o Tobie swiadcza... Co, jak sie cos komus nie podoba to be i fuj?! Trzeba go zwyklinac! Tak jest najprosciej! To po jaka cholere powiedz mi umieszczasz tu to zdjecie - przeciez to chyba oczywiste ze komus sie moze nie spodobac... sama prosilas o opinie to masz... No ale zeby umiec przyjac krytyke trzeba miec odrobine dojrzalosci...

Gość pinkadowlosow
wiem,ze ejstem sliczna wygralam konkurs w portalu lusteraczko:P wiec,dziewczynki przestancie bo czuc zazdroscia na kilometry od was,powinnyscie byc mi wdzieczne ,ze pisze z wami,kiedys jak juz bede modelka bedziecie mogli sie pochwalic innym ,ze pisaliscie ze mna

buahahahaa,chyba nie lałaśdziewczynko,ja tam ci niczego niezazdroszcze pusta laleczko. :D

Gość mimis
NIE WIERZE W TO CO CZYTAM - CZY TO MOZLIWE ZE KTOS MOZE MIEC W GLOWIE TAKA PUSTKE?! Dziewczynko na pewno nie bede sie chwalic, ze ze mna piszesz... wrecz przeciwnie, jestem zazenowana!!! Jezeli jestes przekonana o tym, ze jestes sliczna to po co sie jeszcze dopytujesz?! RECE OPADAJA!!!

Gość blebleb
a nie wyglądasz na na taką wulgarną;)ale z tym całowaniem to dobre było...wyglądasz mi na bardzo inteligentną;)na szczęście w modelingu rozum nie jest wymagany,tylko na wybiegu nie myl prawej strony z lewą;P

Gość blebleb ta uwaga
byla ie na miejscu, bo ja etz nie wiem ktora prawa a ktora lewa ;)

Gość blebleb
JAK SIĘ BĘDZIE OBRACAC...NIE NIE MOGE:)

Gość nicoleeee
a mi si wydaje ze to marna prowokacja i wszystkie dajecie sie nabrac.. pewnie jaka smarkula znalazla takie zdjecie w internecie i napisala sobie ze to jej..eh... zenada!

\"a mi si wydaje ze to marna prowokacja i wszystkie dajecie sie nabrac.. \" no to chyba masz problemy ze wzrokiem lub czytaniem ze zrozumieniem bo wiekszosc zauwazyla ze to marna prowokacja :P

Gość jasne chcialabys tak
wygladac, to zdjecie widzialam juz sto razy na necie , na fotce bylo juz 5 roznych zdjec tej laski, na bejerze itp. wiec sie nie wysilaj, ja tez moge wkleic zdjecie modelki i napisac ze to ja aha, znam pare modelek, niestety nie nadajesz sie, bo trzeba miec cos w glowie zeby byc modelka, a ty masz siano

Gość nicoleeee
Lucy from the block ---ehe wlasnie widze :o to po cholere dysktuja jak ieda ze to prowokacja? ehhh naiwne...

Nic w Tobie ciekawego, jestes,pospolita malowana lala.Zadbaj lepiej o :::::::::::::((to, zeby Ci twoj mozdzek lepiej funkcjonowal!

nicoleeee - chociazby po to zeby jakas naiwna gimnajalistka nie wciskała ludziom kitu ze jest sexy lalą :P

Gość blebleb
nie w sumie to może i racja że tracimy energie na tą panne