Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskaLaska

W jakim wieku zaczeliscie chorowac i brac na stale leki?

Polecane posty

Gość CiekawskaLaska

Do pewnego wieku organizm czlowieka jest raczej zdrowy. Potem z biegiem lat zaczynaja przyplatywac sie rozne dolegliwosci i choroby. W jakim wieku zaczeliscie sie ,,sypac,,? Kiedy u Was byly pierwsze oznaki choroby i starzenia sie organizmu? Kiedy zaczeliscie brac tabletki non stop? Chodzi mi o tabletki typu na serce, nadcisnienie, cukrzyce itp. - takie, ktore bierze sie latami, nawet do konca zycia?

Gość mitreswet
moja koleżanka w wieku 21 lat zachorowała na padaczkę nabytą (na tle nerwowym)... musi brać leki do końca życia, ale chyba nie o takie przypadki Ci chodziło Moi rodzice w wieku około 45-50 musieli zacząć brać leki na nadciśnienie, do końca życia.

Gość Non stop
od 6 roku życia, na nadciśnienie. Ale to chyba nie ze starości

Gość CiekawskaLaska
U mnie w rodzinie sa przypadki, ze sie bierze tabletki od pewnego wieku. Ale wtedy to na stale i do konca zycia. I z reguly nagle ujawnia sie wiele chorob na raz. A jest tych chorob sporo. Wiec nie wiem, kiedy ja sie zaczne rozsypywac i brac. Boje sie tego, bo zle znosze wszelkiego rodzaju leki :-(

Gość terrano
ja mam 24 lata i mam wrazenie, ze juz sie sypie, wprawdzie lekow stale nie biore, ale lykam gory suplementow, po odstawieniu tabletek mam zaburzenia hormonalne i jestem ciagle zmeczona, figura juz nie ta sama i skora zaczyna robic sie mniej jedrna, ot starosc nie radosc

Gość Boze terrano jaka ty jestes
glupia, 24 lata i zaczyna sie sypac, figura nie ta sama...Nie wyskakuj z takimi debilizmami tutaj, bo popekamy wszyscy ze smiechu durna babo! Takie teksty to mozesz wali jak bedziesz miala 60 lat, a nie 24!!!

Gość CiekawskaLaska
Co w tym takiego? Ja mam 30 i tez mi sie zdaje, ze sie zaczynam sypac. Ciagle jestem zmeczona, cialo jest inne, przebarwienia watrobowe na twarzy... ech.

Gość uuuuuuuuppp

Gość a ja mam 28 wygladam
super, czuje sie super, mam wspaniala prace, pieniadze i zyje sobie jak paczek w masle :D

Gość CiekawskaLaska
Na brak pieniedzy tez nie narzekam i co z tego? Jak sie sypiesz to i kasa nie pomoze :-(

Gość agaww
ja mam latek 36 i ogólnie nie widze jeszcze zebym sie sypała, leków żadnych nie biorę, hormonów tez nie, figurka spoko, młody wygląd. Mam alergie skórną i jedynie na to biore leki długotrwale

Gość potrzydziestce
Od trzech lat mam problemy z kolanami, więc na stałe lekarstwa, suplementy na cerę i włosy, dużo magnezu i witamin z grupy B bo mam dużo stresów. Te suplementy biorę non stop. Dokucza mi kręgosłup, ale to mam od wieku dojrzewania i własnie stawy, sprawy kobiece i takie inne.....Czasem czuję się jak stara babcia przez te bolące plecy i kolana....Na twarzy przebarwienia od słońca, pierwsze bruzdy i zmarszczki, fugura juz nie ta i ciałko leniwe i wiotkie :-(

Gość companera
Wiekszosc chorob, ktore nas dotykaja po 30stce, 40stce to efekt zlego jedzenia i nieprawidlowego trybu zycia(nie mowie tutaj o chorobach dziedzicznych). Jezeli np, przez 30, 40 lat karmicie wszystkie komorki w waszym ciele jakims smieciowym jedzeniem, to nie dziwota, ze sie sypiecie.

Gość CiekawskaLaska
Swieta prawda. Odzywianie ma duzy wplyw na zdrowie. Staram sie odtruc i odzywiac zdrowo. Tylko nie wiem, bo w warzywach i owocach chyba wiecej jest chemii niz w innych rzeczach. Takie czasy strute :-(

Gość upppppppppp