Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozecie powiedziec

bylam dzis na plazy i widzialam fajna pare

Polecane posty

Gość mozecie powiedziec

fajny chlopak, dziewczyna tez sympatyczna i jak lezeli ona polozyla mu noge na posladkach, pocalowali sie i pomyslalam, ze fajnie tak okazywac sobie uczucia i fajnie wiedziec, ze ktos cos do ciebie czuje.ale jak pomyslalam sobie, ze ja bym mogla tak potencjalnego chlopaka obsiskiwac i w ogole to mnie zemdlilo.:O nie mialam nigdy chlopaka, kochalam tylko raz ale nie wyszlo. czy cos ze mna nie tak?:O

Gość solansz
zgadza sie hihihi

Gość mozecie powiedziec
19:O nie wyobrazam sobie obsiskiwac sie z jakims facetem:O

Gość nxcowdncows
w takim racie co znaczy że sie kochałaś ale nie wyszło, bo to chyba cos więcej niż obsciskiwanie więc się zdecyduj

Gość mozecie powiedziec
nie, ze sie kochalam z nim ale, ze kochalam kiedys chlopaka ale nam nie wyszlo:)

Gość mozecie powiedziec
no luudzie:(

Co mamy Ci powiedzieć?Tak to juz jest, spotkasz kogoś i samo pójdzie.Miłość na tym polega, mi tez by sie nie podobało jakby mi kazdy facet w tramwaju włozył jezyk do buzi i slinił lub zebym miala każdemu zrobić loda,ale jak ma sie tego jednego to co innego.. Poszukaj sobie faceta to \"znormalniejesz\";)

A mnie razi takie oscentacyjne pokazywanie/szpanowanie milosci.Milosc nie jest na pokaz.Ostatnio widzialam parke w sklepie a pannica swojemu fagasowi wiesza siena szyi oh jakie to sweet buahhahaa Skomentowałam to,zaraz mu w tylek wejdzie,ble. :/

Ja publicznie też nie lubie nic poza przytuleniem , szybkim buziakiem czy trzymaniem za rece ,ale dziewczyna pyta ogólnie. A z \"obnoszeniem\" sie z tym się wyrasta:)

Wiesz-oj Wy baby takie krótkie przytulanko,szybki buziak az taki zły niejest,a jak się chodzi zaręke to przecieznormalny. No,alerażą mnie nastolaty zakochane wswoimmisiaczkach prysiaczkach,ktore szczycą się że mają chłopaczka.

Wiesz-oj Wy baby takie krótkie przytulanko,szybki buziak az taki zły nie jest,a jak się chodzi za ręke to przeciez normalny. No,ale rażą mnie nastolaty zakochane w swoich misiaczkach pysiaczkach,ktore szczycą się że mają chłopaczka.Dla mnie to smieszne co wyprawiają,nie raz to się rzuca w oczy,choć nie mam ochoty ogladać. POPRAWKA*

Gość mozecie powiedziec
ale oni byli bardzo delikatni w okazywaniu uczuc, w zadnym wypadku sie nie afiszowali i nie byli wyzywajacy.dziewczyna na chiwile polozyla mu tylko noge na pupie i on dal jej buziaka w usta.:)

Gość Sorki ale mnie to...
Ostatnio byłam w obuwniczym. Była tam laska ze swoim chłopakiem. Z wyglądu po dwadziescia parę lat, a więc jużnie małolkaty. Ona przymierzała buty. Ubrana była... no wiecie - biodrówki, stringi itd. Jak się nachyliła, to pół tyłka było jej widać. No i kiedy przymierzała te buty on ją tak językiem po tym wystającym tyłku smyrał. Zebrało mi się na wymioty

Gość mozecie powiedziec
o feeeeeeeee:O

Gość prawda to czy falsz