Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsfdf

ONA MA 40 LAT..NIE WIERZE..JEJ CIAŁO JEST JAK U NASTOLATKI..

Polecane posty

moze dlatego ze nie rodzila nie odlozyl jej sie tluszcz tu i tam...

Gość paskuda chuda

Gość ona sie nie odchudza
wiecie co jest najlepsze ze ona wpierdala nonstop czekolade bo w wywiadzie mowila raz ze ja uwielbią i ze wcina nieraz po dwie czekolady naraz na dzień..i nie tyje..mówila ze ma takie geny ze je ile wlezie i ma figure taka jak 20 lat temu ..no szok..

Gość szkapaaa
swinia obrzydliwa chudzinśka.

Gość szkapaaa
szkapaaaaa

Gość wwwwwdd
tez czytalam, ze mowila, ze ona NIC nie robi, aby tak wygladac, nalezy po prostu do chudzielcow z natury.

Gość wwwwwdd
A jesli chodzi o figure, to jednak ma nieciekawa, ZERO wciecia w talii i bioder.

Gość aat
ona ma rownierz konto w banku z duza iloscia zer!!!!! wiec moze sobie pozwolic na trenera , dietetyka,kucharza,fryzjera, makijarzyste, kosmetyczke, zabiegi upiekszajace itp. Kiedys oglodalam dokument o Madonnie , ona spedza 5 godzin w silowni z trenerem , ma na codzien scisla diete i sama powiedzala zeby utrzymac cialo trzeba duzo wysilku, a w to ze ktos je dwie tabliczki czekolady dzienie a ich ulubione jedzenie to pizza i nie tyje, to nie uwierze!!!!!!

Gość jezowa paniena
dajcie spokoj. przeciez ona miala operacje. nie pamietacie jej zdjec z dziwnymi plastrami na nogach???????? - tak, tak, tak, to bylo po liposukcji. zreszta majac taka kase, to takie cialo nie jest problemem - zabiegi, trenerzy, lekarze. je czekolade, taaaa... nicole richie tez oglaszala w wywiadach, ze uwielbia hamburgery, baaaa nawet paradowala z nimi po ulicach, jednoczesnie wazac 38kilo. nie rozumiecie???? znani ludzie gadaja w wywiadach to, co dobrze wyglada. przeciez nie powie - tak, mam takie cialo, bo sie glodze i regularnie odsysam

Gość to jest twoim zdaniem figura
NASTOLATKI??? dobry żart:O

Gość gosiieeeenka
to jest przecudna kobitka...

Gość LJV
To wymaga dużej pracy, ale jest możliwe. Biorąc pod uwagę fakt, ze nie rodziła dzieci nie widzę w tym nic szczególnego, dba o siebie widać ze ćwiczy, pewnie też korzysta z masaż róznego rodzaju zabiegów upiększających. Ja mam 35 lat, dwoje dzieci i naprawdę poprawia mi się humor na basenie, ale ćwiczę regilarnie od 20 lat. Dałam sobie spokuj z przekonywaniem do sportu koleżanek, bo one i tak twierdzą ze to kwestia genów. Dziewczyny naprawde nie jesteście skazane na sflaczałe ciało tylko to wymaga wysiłku, konsekwencji i regularności.

Gość prawie_D
hmm nosa ma sztusznego to na pewno... co do reszty to brzydki ma brzuch, piersi srednie nogi ladne :)

Gość chuudzina
Moja mama ma ponad 40 lat zero rozstepow, celulitu, gladkie jedrne cialo. Mimo ze rodzila jest szczupla i moglaby caly dzien jesc a nie przytyje takie geny. Ja tez jestem szczupla ale mimo ze jestem o polowe mlodsza od niej to mam mnostwo rozzstepow i troche celulitu ale tez moge jesc ile chce i nie tyje. Mam wrazenie ze teraz ludzie maja wiecej problemow z cialem jesli chodzi o rozstepy czy celulit niz kiedys. Za duzo chemii. Wiec teoretycznie jest to mozliwe ze moglaby miec takie cialo ale pewnie korzystala z zabiegow.

Gość LJV
Operacjami nie da sie wszystkiego załatwić. Widać, ze cwiczy spójrzcie na jej brzuch.

Gość Zezowate szczęście
Ja w grudniu skończę 40-tkę, urodziłam 2 dzieci, i mam takie ciało, zgrabne, jędrne, 173 wzrostu i 59 kg. NIC nie robię, jem co chcę, lubię słodycze, nie ćwiczę. Nigdy nie tyłam. Moja mama tak miała, moja babcia podobno też. Sęk w tym, że jak obie przeszły menopauzę ( przed 50-tką), to obie bardzo szybko roztyły się do ponad 100 kg. CZasem myślę, jak ja będę wyglądać po 50-tce?