Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niektórzy wiedzą kto ja

Co Was, Moi Drodzy, jeszcze trzyma na Kafe?

Polecane posty

No właśnie. Jak w temacie. Coraz głupsze topiki zakładane, coraz więcej prowokacji, problemy wciąż te same, tylko ukryte pod inaczej brzmiącymi topikami. Topiki, które skończyć by się mogły po paru wpisach z uwagi na rozwiązanie problemu, ciągną się i ciągną. A głupota i niedojrzałość niektórych kafeteriuszy aż przeraża!

Jestem tu od kilku dni dopiero i juz mam dosyc. To uzaleznia po prostu, i dlatego mam zamiar niedlugo z tym skonczyc, bo tylko marnuje tu swoj czas. Pomocy, opinii i porady mozna szukac u rodziny i znajomych. A jesli ktos ma problem z ujawnianiem sie, to powodzenia.

Gość buhahahahahaha
kafeteria moj nalog :o

Gość TY JESTEś
Mnie trzyma na kafe ; -- facet --doskonały topik gdzie co dziennie śmieje się do łez ;) -- grona madrych ludzi

Gość alez te wyznania brzmia
Dzien dobry nazywam sie ktosik jestem kafeterialikiem ;)

Tak, to uzależnia. Najbardziej żal opuszczać ludzi, z którymi sie na codzień rozmawia, prawda? Też chciałabym bardzo odejść. No, przynajmniej nie siedzieć od rana do nocy, ale jak to zrobić? Chyba trzeba zastosować metodę ostrego cięcia i nie wchodzić na Kafę ani na chwilę. A może można stopniowo się odzwyczaić? Co o tym myslicie? Bo mnie już to boli, że tak bezsensownie i bezproduktywnie trwonię czas, który mogłabym spędzić pożytecznie.:(

Jetsem tu od hm 2 dni i poki co jeszcze tu będe,aż powiem sobie dość. :P

Gość TY JESTEś
Ja tam wiem , że sam nie odetne tej pepowiny wiec poproszę o zablokowanie dostępu do kafe ;)

TY JESTEś, który to topik? Jeżeli mogę zapytać.

Gość TY JESTEś
Carinio--od 2 dni i tyle postów nawaliłaś?

Ty jestes-nie,kiedys juz tu bylam i się udzielalam,ale mialam dosc długą przerwe. :)

Gość TY JESTEś
Jak jesteś inteligentną osobą to z tego co napisałam wywnioskujesz ;0 ps. Nie sposób nie pokochac Tych ludzi ;0

Jeżeli jestem inteligentną osobą... Cóż, pomyłka.:D Nie ta kolejka:P

Gość Twoja perełka
Mnie trzyma na kafe ; -- facet ;) --doskonały topik gdzie co dziennie śmieje się do łez ;) często wymysla topiki, a ja badam jego dusze:P

Gość TY JESTEś
Jak ktoś nie jest inteligentny , to i zabaw czy flirtów nie zrozumie , tam zamieszczonych :(

Pomimo widocznej impotencji inteligencji, wyznaję, że nie byłam na Twoim topiku. Także i tak nie miałam szansy przekonać się, czy rozumiem.

Gość TY JESTEś
oj widze , że inteligentną osóbka tyś jest choć droczyc się lubisz ;)

Ja akurat lubię konkrety. Ale Ty prawdopodobnie lubisz się droczyć - wszak nie chcesz napisać wprost o jaki topik chodzi.

Gość TY JESTEś
oj nie chce nie dla droczenia sie lecz topik jest o ludziach , któzy przezyli to samo , doswiadczyli tego uczucia i siedziec tam tylko po to by siedzieć , troszke traci sens .

Czyli jak jest, w celu zerwania z kafeteryjnym nałogiem radzicie kompletną kafeteryjną abstynencję? Czy może da się ograniczyć bywanie, np. dzięki wyznaczeniu limitu 2h dziennie?

TY JESTEś, jasne. Chyba każdy może znaleźć topik dla siebie, a jeżeli nawet nie znajdzie, to przecież może założyć własny.:) I tak się zaczyna nałóg. Heh, już w alkoholizm czy nikotynizm trudniej wpaść.

Tak właśnie jest. Ja miałam dziś nie zaglądać w ogóle, podobnie wczoraj, a widać, jak nie zaglądam.:P Oj, przez Kafe można przegrać życie, nie?

a mnie trzyma nadzieja ze ktos zalozy wkoncu topik ktory mnie zaciekawi i bedzie mozna madrze porozmawiac anie wyczytywac prowokujace texty skonczonych idiotow:)o!i ta sama nadzieja na to,ze ktos ,moze chociaz 1os,odpisze na moje pytanie;);)jak narazie to pisze sama do siebie ale ma m to gdzies,a co mi tam:D

Grzankos18, wklej link, może ktoś odpowie.:D A z tym topikiem, który by mógł podpasować, też nie jest łatwo. Ja piszę na kilku, ale to nie znaczy, że identyfikuję się z tymi topikami. A że ludzie są wspaniali, to już inna sprawa.:) A najgorsze jest to, że ludzie na tych topikach bywają, a ja zawsze jestem. Cholera jasna, mam tego dość! Życie ucieka przez palce.:o Tzn. może uciec, bardzo mało brakuje.😭

J.w. Jaką myśl?