Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula-by

dziwczyny,co mówicie...

Polecane posty

Gość lula-by

gdy facet jest gotowy żeby iść do łóżka,a wy jeszcze nie , jak to argumentujecie?

Gość buhahahahahaha
nie jestem gotowa

Gość tak sobie myslę
"kochanie, nie chce mi sie jeszcze isc spac, poczytam sobie/poogladam tv/posiedz ena kompie a ty spij" tak mowie. chyba ze chodizlo ci o inna rzec z, a nie pojscie do lozka zeby spac:P

Gość lula-by
ja mówie o pierwszym razie z facetem,z którym jesteś, z tym tv,raczej więc nie wypali;)

Gość bidonn
mówie że nie jestem gtowa i tyle

Gość lojojku
ja mowie,ze nie jestem zabezpieczona i nie chce wtopy

nie jestem gotowa, w tym momecie to nie jest dobry pomysl, mam nadzieje ze mnie zrozumiesz i na mnie poczekasz, jesli nie to znaczy ze jestes meska szowinistyczna i egoistyczna swinia i nie jestes mnie wart:) poki co działa:]

Gość kila kao
ja też mówiłam, że jeszcze poczekajmy, bo nie jestem gotowa. Nie było problemu, rozumiał i poczekał:)

Gość Kama25
jak cie kocha to zrozumie...ktos dzisiaj na tym forum powiedzial mi bardzo madra rzecz "Sex to nie tylko stosunek"...totez warto pamietac..Powodzenia:)

Gość hugoboss_
a co to znaczy że nie jesteście gotowe,bo sorry,ale jako facet nie rozumiem tego

Gość hugoboss_
no ale skoro go kochasz,to czemu musiałabyś sie zmuszać?znaczy sie co?że jesteś nie pewna swoich uczuć czy jego?

Gość kicia27
a ile czasu powinno upłynąć od momentu poznania, żeby pójść na całość? miesiąc dwa

Gość kicia27
typowy facet - rach ciach i po wszystkim, w gruncie rzeczy nie ważne kto to ważne że....

Gość a jak tak mysle
moja najlepsza rada czekaj do slubu z sexem mozesz mu innaczej zrobic ale zostac dziwica do slubu .a co bedzie jesli z nim zerwiesz i poznasz milosc twojego zycia bedziesz zalowac ze nie dalas mu tego a on tez bedzie myslal o tym .dla facetow dziewictwo jest wazne .na zone zawsze dziwica na kochanke obojetnie hehe

nie chodzi o to ze faceta nie jestem pewna, bo wiem co czuje i wiem ze to jest to. ale nie jestem pewna siebie samej, ani mojej wiedzy na temat seksualnosci czlowieka i tego ze w razie gdyby byla wpadka to na pewno nie jestem gotowa by byc matka, a wole brac odpowiedzialnosc za swoje czyny i ich ewentualne skutki. sprzedawca slonca- a ty chcesz kobiete czy maszyne ktora bedzie ciebie zaspokajac? jak nie jest babka gotowa to niech sie i zastanawia dwa lata a tym powinienes czekac, skoro to ta jedyna, faceci, za grosz empatii:o

Gość do slubu
????????????????????????????? to przesada:O nigdy nie kupiłabym kota w worku....

Gość do slubu
rycheza----zgadzam sie w 100% :)

Gość a jak tak mysle
do slubu ale jestes dla ncih tylko dupa a nie zona hehe przykro mi

Gość a jak tak mysle
hehe powiec to innym facetom

Gość do slubu
a ja tak mysle----zycie zweryfikuje twoje poglady dziecino

Gość kicia27
Sprzedawca Słońca masz ciekawe teksty - ale nierealne..... Facet chce być z kobietą która nie miała wcześniej facetów, urodziła się w dniu poznania tego z kt akurat jest, Ile Ty masz lat??

Gość a jak tak mysle
ja ci mowie trzymaj dziewictwo jak skarb jak cie kocha to wezmie ten slub z toba ehhe wierz mi ze jak sie okaze ze to nie ten bedziesz sobie pluc w twarz ze stracilas papa

Gość kicia27
każdy mój były chciał żebym była tylko jego - nie mogłam spotykać się ze znajomymi, wypytywali o przeszłość, chcieli wiedzieć wszystko, ze szczegółami. Byli niezadowoleni, kidy okazywało się, że miałam kogoś przed takim delikwentem, a już w ogóle mowy nie było żebym się z nim po koleżeńsku spotkała. Piszesz BZDURY

o boshe to na kogo Ty trafialas... zadrosc bierze sie z niedowartosciowania.. kompleksow.. dla mnie mogla bys byc z kim bys chciala przedemna.. a im miej bym o nich wiedzial tym lepiej..