Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seban83

CO O TYM MYSLICIE? LIST DO MOJEJ DZIEWCZYNY

Polecane posty

CZESC MARTYSIU. PEWNIE SIE NIE SPODZIEWALAS DOSTAC ODEMNIA LISTU ALE DOSTALAS. WIESZ CIĘZKO MI W TEJ SYTUACJI W JAKIEJ ZNALAZL SIE NASZ ZWIAZEK.ALE COZ WIDOCZNIE TAK MUSIALO BYC. ALE NADAL NIE ROZUMIE DLACZEGO NIE BYLAS ZE MNA SZCZESLIWA PRZECIEZ MIALAS WSZYSTKO A PRZEDE WSZYSTKIM MIALAS WE MNIE PRZYJACIELA KTORY DARZY CIE OGROMNA MILOSCIA, KTORY CIE KOCHA CALYM SERCEM, NA KTOREGO ZAWSZE MOGLAS LICZYC, KTORY ZAWSZE CI POMAGAL GDY TEGO POTRZEBOWALAS, ZAWSZE BYL DLA CIEBIE OSTOJA PRZYNAJMNIEJ MI TAK SIE WYDAJE. MIALAS WSZYSTKO O CZYM MARZY CHYBA KAZDA DZIEWCZYNA. ALE TY NAJWIDOCZNIEJ TEGO SZCZESCIA NIE CHCIALAS I SZUKALAS GO GDZIES INDZIEJ. WIEM ZE DECYZJA PRZED KTORA STOISZ JEST DLA CIEBIE TRUDNA I WIEM ZE CIEZKO CI WYBRAC CO BEDZIE DLA CIEBIE NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM. PERELKO A PLANY NA PRZYSZLOSC TO CHYBA NIC ZLEGO I W NICZYM NIE PRZESZKADZAJA JEZELI TYLKO CHCE SIE BYC Z TA DRUGA OSOBA TZN ZE „MNA”. RAZEM MOZNA SIE BAWIC SZALEC IMPREZOWAC TYLKO TRZEBA TEGO CHCIEC TY MUSISZ TEGO CHCIEC. NIE ZABRONIE CI TEZ PRZECIEZ SPOTYKAC SIE ZE ZNAJOMYMI Z PRZYJACIOLMI KOLEGAMI KOLEZANKAMI Z PRACY BO KAZDY TEGO POTRZEBUJE. A SLUB HMM TEZ W NICZYM NIE PRZESZKADZA. SLUB TO INWESTYCJA NA CALE ZYCIE ALE TEGO ZYCIA NIE PRZEKRESLA. MOZE MYSLISZ ZE WYCHODZAC ZA MNIE POSTAWIE CIE DO KUCHNI DO GAROW I KAZE CI SIE ZAJMOWAC DZIECIAMI ALE TAK NIE JEST NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE. NA TE RZECZY PRZYJDZIE CZAS, TRZEBA SIE USTAWIC ZEBY MOC MIEC DZIECI I MOC IM DAC GODNE WYCHOWANIE I DOBRA PRZYSZLOSC. JA CHCE ZEBYS TY NAJPIERW SIE WYUCZYLA SKONCZYLA TE STUDIA CHCE ZEBYS MOGLA COS W ZYCIU OSIAGNAC CHCE ZEBYS MIALA DOBRA PRACE I POMOGE CI W TYM JAK TYLKO BEDE MOGL. A DOM TO INNA RZECZ ALE FAJNIE CHYBA BYLO BY MIEC SWOJ WLASNY KAT, SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI U BOKU KOCHAJACEJ CIE OSOBY. WIEM ZE TO MOZE LATWO SIE PISZE ALE JESLI OBOJE BYSMY TEGO NAPRAWDE CHCIELI TO WSZYSTKO JEST DO ZREALIZOWANIA. POTRZEBNA JEST TYLKO NASZA CHEC NASZE ZAANGAZOWANIE I WIADOMO CIEZKA PRACA ALE UWIERZ ZE EFEKTY NAPEWNO BEDA. PRZEMYSL SOBIE MARTYNKO TO CO NAPISALEM I ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE CZEGO TY OD ZYCIA OCZEKUJESZ I CZEGO OCZEKUJESZ ODEMNIE. BO JA CHCE CI DAC PRZYSZLOSC I RADOSC ZYCIA ALE TY MUSISZ MI DAC SZANSE I PAMIETAJ ZAWSZE CIE KOCHALEM I NADAL BARDZO MOCNO KOCHAM I CZEKAM. BUZKA GORACA TYLKO TWOJ „BOBEREK”. PS I CZY WARTO PRZEKRESLAC TYCH „5” WSPOLNIE SPEDZONYCH LAT!

Gość wyłącz proszę caps locka
czytać się tego nie da.

Gość słownik sobie kup
:o nie dziwę się że Ci sie nie układa....

Gość benunka
nawet jesli Ci ktos napisze ze mozesz go dac dziewczynie to nie wiem czy bedzie to dobra porada. Nikt nie jest doskonaly a to co dla jednego moze sie wydawac szczesciem dla drugiej osoby moze okazac sie czyms innym. mimo ze sie dobrze znacie, czlowiek sie zmienia i z czasem potrzebuje czego innego. Jesli Twoja dziewczyna sie waha nie popedzaj jej, poprostu tego potrzebuje, uwierz mi jestem w podobnej sytuacji tylko chlopak mi sie nie oswiadczyl i jesli by to zrobil poprostu nie bylabym w stanie zgodzic sie w tym momencie, nie wiem co bym zrobila moze i najwieksza glupote w zyciu... Wydaje mi sie ze powinienes dac jej czas i zbytnio nie narzucac sie, tylko by przy niej i pamietaj nic na sile

Gość dzieciami
:O

Gość gdhf
nie pisz listów... siądzcie i porozmawiajcie

Gość Kokoska 222
Seban a czego Ty sie spodziewałes ? wiadomo ,że tu raczej mało miłych ludzi jest!!! Nie czytałam az tak dokładnie ale mysle,że list Ok.

Gość benunka
dokladnie, jesli jednak podejmiesz decyzje ze dziewczyna powinna wiedziec co jest w tym liscie to jej to powiedz, szczerze i przedewszystkim bez nerwów