Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia14

Boję się używać tamponów

Polecane posty

Gość klaudia14

wiec tak jak w temacie boje sie uzywac tamponow..... i mam pare pytan: 1 mialam juz dwie proby zalozenia tampona ale nie moglam za bardzo bolalo.... (zakladalam kucajac) moze powinnam stac przy zalozeniu pierwszego tamponu?? 2 czy to mnie powinno bolec tak jak bolalo?? 3 czy mozlwe zebym uzywala tamponow jezeli jestem jeszcze dziwica?? 4 moje krwawienie jest bardzo obfite i dluuuuugie czy moge stosowac tampony mini ?? i co ile musialabym je zmieniac?? PS juz probowalam dwa razy ale nic nie moge zrobic..... pomozcie mi pliiiis

skoro Cię boli to ich nie używaj. Ja na przykład podczas stosunku nie czuję bólu ani nic a tampony mnie uwierają i uważam że są niewygodne. Poza tym one pęcznieją od krwi i możesz czuć ból przy wyciąganiu.

1, moze bolec przy wkladaniu, ja zawsze wkladam stojac i jedna noge opierajac o toalete, potem zeby sprawdzic czy dobrze \"lezy\" kucam jak nie boli to w porzadku jka boli to trzeba wepchnac dalej;p 2. dziwice rowniez uzywaja tamponow w niczym to nie przeszkadza 3. nawet jesli masz obfite krwawienia to mozesz stosowac rozmiar mini ja osobiscie po kilku latach wspolzycia i stosowania tamponow stosuje rozmiar mini bo inny mi jest zwyczajnie za duzy i zle lezy, uzywam tamponow Tampoo i wymieniam w pierwszym dniu co 4godziny (obfite krwawienie, ale taony te maja duza chlonnosc) 4. jesli moge ddac cos od siebie to nie polecam ob bardzo mala chlonnosc, i nawet jka nie sa nasiakniete porzadnie to przeciekaja:/ sprobuj znowu. do trzech razy sztuka jka to sie mowi;) jesli masz teraz miesiaczke to daj znac jka poszlo;)

Gość gosialalala
witam, mam już za sobą dwie próby wprowadzenia tamponów. niestety poszło fatalnie. Na początku włożyłam do połowy i dalej nie mogłam go popchnąć, a przy tym bardzo mnie to bolało. Nie wiem czy mam spróbować trzeci raz, podobno do trzech razy sztuka ale nie jestem przekonana. Dodam że kupiłam tampony ob mini.