Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marze o dzidzi...buuuuuuuuuuuu niech mnie....

Polecane posty

Gość kto to jest kobitka
A co to jest "dzidzia"? :O

Gość zuzia13
dziś wieczorem wyjeżdżam i też będę wieczorem w niedziele to napewno wejde na forum. Będę trzymać kciuki za ciebie. A piszesz na jakimś jeszcze forum., na innym temacie?

Gość betty-83
WOJ.łóDZKIE.ZOSTANE TU!MIł O żE JEST JAKAś POKREWNA DUSZYCZKA

Gość betty-83
TO żYCZę WYPOCZYNKU I POWROTU W WIęKSZYM GRONIE :)

Gość betty-83
A TY SKAD JETSEś??

Gość zuzia13
ja jestem z mazowieckiego. o większym gronie narazie nie ma mowy bo wlaśnie odsawilam luteine i czekam na @. wie teraz na pewno sie nie uda. jestes barzo cierpliwa że do niedzieli wytrzymasz. Ja pewnie juz bym poszła zrobic test lub na krew.

Gość zuzia13
tak naprawde to sobie nie odpoczne bo wyjeżdżam do moich rodzicow a tam mama ciągle pyta kiedy będe w ciąży. Juz mam tego dosyć . To bardzo dołuje.

Gość zuzia13
czasami to sobie usiąde i sie popłacze. Niektóre takie małolaty 16-17 lat pójda na dyskoteke i gotowe, jest w ciąży a my musimy sie tak męczyć. leczyć się , brać leki, i robic rózne badania. To nie sprawiedliwe

Gość betty-83
Ja już robiłam test i 2 trzymam na niedziele .I tak za wcześnie robie!zaczeliśmy 31lipca-6 sierpnia.miesiączke miałam 21 lipca,więc teraz powinna być koło 18 sierpnia-OBY NIEBYłO!:/

Gość betty-83
MóJ LEKARZ MI POWIEDZIAł żę NIEKTóRZY FACECI NAWET NIEZDążą zdiąć dobrze spodni a kobitka już jest w ciąży.A w niektórych przypadkach tak jak nasze trzeba się sporo na starać i mieć sporo cierpliwości.ALE WIERZE W TO ZE SZYBKO NAM SIE UDA :))

Gość zuzia13
Trzymam za nas kciuki.

Gość betty-83
TO DO NIEDZIELI!(MOżę POGADAJ Z MAMą BęDZIE CI RAZNIEJ )

Gość zuzia13
to do niedzieli. trzymam kciuki. trzymaj sie

Gość zuzia13
dzięki arianka za pociszenie. My też mamy nadzieje że nam sie uda. Wiem że trzeba troche czasu ale to łatwo sie mówi gorzej z wykonaniem

Gość betty-83
Niewiem co mam z sobą zrobić krzątam się po domu i ogrodzie i myśle czy może zdarzy się jakiś cud i będzie ta mała fasolka we mnie.Najchętniej juuż teraz zrobiłabym kolejny test,ale przecierz niewarto -musze czekać!CZEKAM DO NIEDZIELI I KOLEJNA PRóBA ,OBY SIę OPłACAłO TAK CZEKAć!OWOCNYCH PRóB DZIEWCZYNY! :*

ja tez to mam, parcie na fasolke, znowu mam nadzieje ze sie uda, moze tym razem :(

Gość betty-83
Dziewczyny zaczynają mnie boleć piersi i jak trochę ścisnełam to wydobył się lekko żółtawy płyn(czy to tzw siara,która pojawia się u kobiet w ciąży?)mam tak nieraz 2-3 dni przed miesiaczką,a miesiączke mam mmieć około 18 sierpnia,poza tym co 2 godz chodze sikać a wcześniej chodziłam z 4-5 razy dziennie,pobolewają mnie jakby jajniki,wiem żę to za wcześnie na jakiekolwiek obawy no ale... .Napiszcie co myślicie na ten temat

Gość betty-83
Mamo, już umiem ssać kciuk,już prostuję rączki...Mamo, co Ty, wstajesz?Idziesz gdzieś?Dobrze, nie będę Cię zatrzymywać, poczekam aż usiądziesz... Ty byłaś piękną dziewczyną, a On był pięknym chłopakiem, ja nie potrzebną kruszyną rzuconą gdzieś w gniazdo ptasie.Ty miałaś włosy z obrączek i Jego trzymałaś za ręce...moich nie chciałaś już rączek, nie trzeba Ci było więcej... Dziś miałabym 16 lat tyle co Ty wtedy mamo,dziś cieszyłby mnie ten świat i przeżyłabym to samo...mamo, mamo , mamusiu... Dzieci się boją zastrzyków, cyganek i kominiarzy, ja bardzo się boję śmietników-tam leżą szczątki mej twarzy... Dzieci się tulą do lalek, a ja do ziemi sie tulę...ktoś wrzucił do umywalki me ciało ciepłe i miękkie...mamo, mamo, mamusiu... DZIŚ MIAŁABYM 16 LAT TYLE CO TY WTEDY MAMO,DZIŚ CIESZYŁBY MNIE TEN ŚWIAT I PRZEŻYŁABYM TO SAMO...MAMO...MAMO...MAMUSIU... to słowa nienarodzonego dziecka do mamy,która jest po aborcji

Gość betty-83
Miałam dziś sen!.śniło mi się że robiłam test ciążowy i za 1 razem coś wychodziło ale bardzo zamazane,aza 2 razem wyszłó że jestem w CIążY.obudziłam się i poleciałam zrobić test,mimo żę miałam go zrobić w niedziele.Niestety był naadal negatywny boje się że nie jestem wogóle w ciąży!

Gość betty-83
Zaczynają mnie boleć piersi(takie kłucie i sfędzenie ) sa jakby wieksze ,do wc chodze co 2 godz,boli mnie w podbrzuszu,moj śluz jest gestawy i lekko biały-to do jasnej chyba tłumaczy że jestem w ciąży?Czyba że moja wyobraznia działa!co o tym sądzicie????

Gość betty-83
PRZESTAłAM JUż WIERZYć żE TERAZ JESTEM (MOGE BYć W CIążY)

Gość betty-83
Witam wszystkie kobietki! Ja tak tylko na chwilke sie przywitać! Zajrze wieczorkiem

Gość zuzia13
cześć dziewczyny. betty- nie odezwałaś sie wczoraj wieczorem. jak test, mam nadzieje że są dwie kreseczki. Pozdrawiam wszyskich

Gość betty-83
zuzia13-mialam sen w piątek że robiłam test ,jak się tylko obudziłam zrobiłam i myślałam żę będzie tak jak w śnie ,lecz niestety nie.Kamisiek mój powiedział że jeszcze chyba za wcześnie.Teraz już straciłam jakiekolwiek nadzieje choć jakiś cień nadzieji wraca!Teraz zrobie dopiero jak przyjda testy ciążowe z allegro i poczekam do końcaa tygodnia bo powinnam dostać okres.Gorące pozdrowienia i niezapominaj o tym forum!

Gość betty-83
Będe wieczorkiem