Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marze o dzidzi...buuuuuuuuuuuu niech mnie....

Polecane posty

Gość lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ktoś przytuli:(

Gość wilkla
lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ile sie juz starasz

Gość lilaaaaaaaaaaaaaaaa
zaczełam ale juz jestem załamana.................

Gość wilkla
niezalamuj zaczniesz sie przejmowac jak minie ponad rok u mnie juz 2 lata i nic :(

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem, tylko ja myslałam że to jest jak na zawołanie:( myliłam sie.....gdzieś czytałam że 7 lat i nic, o cholera jak to mozliwe..???

Gość wilkla
ja tez myslalam ze bede szybko w ciazy a tu co

Gość grugru
a mogę się spytać ile macie lat?

Gość wilkla
ja mam 26

Gość grugru
kurde tyle co ja, tyle ze ja sie jeszcze nie staram, ale jak czytam takie topiki to mi sie zaczyna wydawać ze lepiej by bylo juz probowac

Gość zuzia13
cześć dziewczyny. ja też staram sie o dzidzie i nic. Dostałam tabletki Luteine na wywołanie @ i metformin. mam 25 lat. I jestem załamana. Niektórym przychodzi to tak szybko o nam....... .

Gość fffffffffffffffffffffff
Ja też mam doła...i ponad 30 lat :-(

Gość zuzia13
ale na co sie leczysz?? Brałas jakies tabletki??

Gość betty-83
Cześć dziewczyny!Mam 24 lata i staramy sie o 2 dziecko.Jesteśmy po 1 próbie.Niejajeczkowałam i przez 3 miesiące brałam tabl.anty.miesiąc przerwy i piątego dnia od miesiączki CLOSTILBYGET.. przez 5 dni,11 dnia jak najwiecej zbliżeń.Teraz czekammy na wynik.robiłam test ,ale za wcześnie.wynik negatywny.Mam kilka objawów ,ale to moja wyobraznia.Straciłam już nadzieje żę sie uda! :(

Gość zuzia13
cześć betty. My sie staramy o pierwsze dziecko, ale niestety stwierdzono u mnie Zespól policystyczny Jajnikow. Jestem po prostu załamana i pełna obaw czy wogóle bedę mogła miec dzieci.

Gość betty-83
My o pierwsze dziecko staraliśmy się 1.5 roku.Potem jakoś temat się oddalił bo poszłam do pracy....i tu koleżanka zauważyła u mnie dziwne zachowanie(typu jedzenie winogronu sporymi ilościami)inne objawy miałam typu bolące piersi i mdłości ,ale nieprzyszło mi na myśl żę jestem w ciąży,(miałam nieregularne miesiączki,i została u mnie wprowadzona LUTEINA,DZIęKI KTóREJ PONOć UDAłO SIE NAM ZAJść)zrobiłam test i poszłam na usg okazało się że jestem w 9 tygodniu.Teraz nasza ASIA ma 3.5 roku i chce mieć rodzeństwo i my też!

Gość betty-83
A CO TO ZA CHOROBA?JAKBYś MOGłA OPISZ JA!NIEBARDZO WIEM CO TO ZA CHOROBA

Gość zuzia13
betty - Zespół policystyczny jajnikow (PCO) to liczne pęcherzyki na jajnikach,które powodują brak owulacji, nieregularne lub brak miesiączki, wypadanie włosów, tradzik na twarzy. Ja teraz też dostałam luteine i właśnie przestałam brać ale mam plamienia i nie wiem jak długo po tym mogę dostać okresu?? Napisz mi jak to było u Ciebie z ta luteina?? Na owulacje dostałam metformin.

Gość betty-83
Po luteinie było lepiej!Miesiączke dostałam na 2-3 dzień po braniu tabletek(brałam przez 5 albo 10 dni już niepamiętam).teraz niedawno też brałam i miałam plamienia nawet do 14 dni,lekarz powiedział że jest już dla mnie za słaba i przepisał tabl. anty

Dziewczyny nie załamujcie się. Na pewno dobrze się wszystko skończy. Moja przyjaciółka po dwóch miesiącach starać wczoraj oznajmiła mi, że będzie nas o jedno więcej na świecie. Cudownie, że wszystko się udało. Wam też się uda :*

Gość zuzia13
betty -a czy bralaś ją raz przez te dni czy przez powtzrzalaś przez kilka miesięcy?? Ale jak Ci GIN nie wykrył PCO o to wszystko ok. na pewno będzie dobrze. arianka - a czy twoja przyjaciólka tez miala jakieś problemy??

Gość betty-83
JAK TO JEST TA CO NIECHCE MIEć DZIECKA JE MA , A TE KOBIETKI KTóRE TAK CHCą I ROBIą WSZYSTKO BY BYłO MAJą TAKIE TRUDNOśCI???????TO NIESPRAWIEDLIWE!

Gość betty-83
LUTEINE brałam przez 2 miesiące,w pierwszym miałam plamienia 8-9 dni a w 2 miałam 14.i nic mi niemówił poza tym że niejajeczkuje i że mam mała macice

Gość zuzia13
betty- to prawda. To wielka nie sprawiedliwość. Niektóre matki porzucaja a my nie możemy mieć. Zazdroszcze Ci że masz już chociaż córeczkę. Napisz mi o tej Luteinie. przez ile miesięcy brałaś

Gość zuzia13
a birzesz cos na jajeczkowanie?? ciężko tak samemu sobie z tym wszystkim poradzić. Dobrze że jest takie forum. dzięki za wsparcie z Twojej strony. To naprawd duzo dla mnie znaczy.

Gość zuzia13
na pewno Ci sie teraz uda. Trzymam kciuki. Daj znac czy Ci sie udało. Nie zapomnij nas.

Gość betty-83
wcześniej przed ciążą brałam z 6 miesięcy(niepamie\ętam tak dokładnie)ale w czasie ciąży też brałam tylko do pochwowo.(ze względu na bóle w dole brzucha)na jajeczkowanie biore CLOSTILBYGET ale tak dokładnie nie jestem w stanie Ci opisać tego leku(sprawdz w google)POWODZENIA PRZECIEż KAżDEJ Z NAS NALEżY SIę TAKIE SZCZęśCIE!

Gość betty-83
NAPISZE W NIEDZIELE BO ROBIE TEST ,NIELICZE JUż NA POZYTYW,ALE NIE UKRYWAM BYM BYł

Gość zuzia13
myslalame juz nie odpiszesz. dzieki wielkie jak możesz to zostan na forum to bedzie mi raźniej. Może napisz skąd jesteś.