Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...slona lza...

oswiadczyl mi sie. powiedzialam nie.

Polecane posty

Gość ...slona lza...

moj chlopak wczoraj mi sie oswiadczyl. kocham go. powiedzialam nie. ... nie przespalam calej nocy... mam 22 lata, jestesmy razem od 5 lat. naprawde go kocham... ale boje sie

Oj,pewnie mu się przykro zrobiło?Ładny macie staż,tez tyle bylam z facetem. :) A co oświadczyn,too powiedziałaś mu dlaczego,nie przyjmujesz jego oświadczyn???

powiedzialam nie po 5 latach bylo to koniec naszego zwiazku ale ja wiedzialam ze nie chce byc jego żoną byl wspanialym kumplem, przyjacielem ale nie chcialam spedzac z nim zycia trudna decyzja, zycze powodzenia

oj to ciężka sprawa :o jak teraz dałaś mu \"kosza\" to nieprędko (a może wcale) się odważy na drugie podejście. na 100% sprawiłaś mu wielką przykrość. mam nadzieję że chociaż wyjaśniłaś czemu powiedziałaś \"nie\". może zrozumiał....

Gość slona lza....
nie moge miec dzieci... on pragnie rodziny po studiach... a co ja mu moge dać?...nic...on wie o moich problemach intymnych, wie... i wyjasnilam mu dlaczego nie moge... stwierdzil, ze jak moglam go oszukiwac przez 5 lat, ze przeciez on wie, ze poradzimy sobie... ja nie potrafie....tak bardzo kocham tego czlowieka... kolejna bezsenna noc...;'(

Gość a adopcja
normalny facet by zrozumial

dokladnie tyle dzieciakow czeka na rodzine :) ale skoro sie oswiadczyl pomimo tego ze wie ze nie mozesz ich miec to czyli sie z tym pogodzil

Gość to niedobrze
moj maz powiedzial mi ze mezczyzna tylko raz oswiadcza sie kobiecie :-) Wiedzial twoj chlopak juz wczesniej o twojej beplodnosci?

Gość to niedobrze
to tez zle swiadczy o tobie... nie wierzysz w to ze on cie kocha taka jaka jestes a to przeciez podstawa zwiazku.moze wiec dobrze zrobilas skoro nie jest pewna jego uczuc

Gość hmmm wiesz
skoro tak go kochasz i chcesz spędzić z nim życie, to nie powinnas mieć takich obaw i się zgodzić. Skoro wioedział wczesniej o Twojej bezpłodności i mimo to się oświadczył, to znacyz, ze naprawdę Cię kocha. Może czuć się oszukany, bo jesteście ze sobą tyle czasu, a porzy oświadczynach ty mówisz "nie". Ale jeśli nie wiedział, to w sumie powinien się dowiedzieć jak najszybciej. Moze wtedy zrozumie i oświadczy się ponownie. Chociaż kto wie. Tak czy inaczej trzymam kciuki za WAs.

Gość w sumie to nie rozumiem
dziwne, ja mialam kupe znajomych ktorzy twierdzili ze nie moga miec dzieci, a potem nagle sie okazywalo ze mogą. no chyba ze mialas operacje usuniecia wszystkiego co kobiece, to inna sprawa. ale on wtedy musial sie domyslec, bo byc 5 lat z kobieta ktora nie ma okresu to juz jest komunikat czytelny. facet cie kocha, chce byc z Toba, wiec nie wiem czemu odbierasz sobie szczescie? drugiej tkiej szansy mozesz juz nie miec, bo nastepny facet moze cie zosatwic wlasnie dlatego ze nie mozesz miec dzieci. A ten cie chce mimo to.

Gość to niedobrze
milosc da sobie rade z takimi problemami 😘 😘 😘

Gość to niedobrze
❤️ ❤️ ❤️