Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Dlaczego w Trójmieście są takie drogie mieszkania?!!

Polecane posty

Właśnie... ostatnio Byłam w Toruniu i z ciekawości poprzeglądałam ogłoszenia... za 150 000 to juz mozna tam normalne 50 m mieszkanie kupic, a w Trojmiescie... za tę sumę, to ja nawet kawalerki w stanie surowym nie kupię... DLACZEGO???!! Co za kraj!

Gość a żebyś wiedziała jakie ceny
są w Krakowie. Dosłownie paranoja :o

Jestem tym załamana, a przeprowadzać sie nie chcę... :( Chyba nigdy nie bedę miała swoich 30 m :(

Krakówkowi, Warszawie i Wrocławowi juz w ogóle chylę czoła... i jeszcze bardziej współczuje :(

Jest naprawdę źle i wcale nie zapowiada się, że będzie lepiej... wręcz przeciwnie :( No ale ktoś (czytaj Developerzy) na tym zarabia krocie, na windowaniu cen i na ludzkiej biedzie oraz zacharowywaniu się na śmierć dla spłaty kredytu (o ile sie go w ogóle dostanie)

Mieszkania są drogie przede wszystkim dlatego, że Trójmiasto jest niezwykle zaludnionym obszarem, poza tym lokalizacja robi swoje - jakby nie było, Gdańsk, Sopot, Gdynia są położone nad morzem. Cieszą się dużym zainteresowaniem, a jeżeli na coś jest popyt - ceny rosną ...

Gość kittycat
troche sie wylansowało 3 miasto i dlatego hahah, atak na powaznie to generalnie im wieksza metropolia tym droższe mieszkania