Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desiree_83

Już dłużej nie mogę...

Polecane posty

Gość kij w odyt wszytkim podszywasz
o mnie mozesz pomysleć ja tez ide spac na dobranoc zawsze słucham islandzkiej muzyki ;-)

Carinio, właśnie tak Cię zrozumiałam. Że jesteś sama, ale sporo przeszłaś, dlatego w zasadzie jest Ci dobrze. Choć potrafię zrozumieć, że czasem czegoś brak...

No dokładnie jest tak jakpsizesz deisre83,tak się czuje własnie.Zostałam skrzywdzona,zostałam sama po 5 latach bycia razem,wiec dlatego napisałam ze odechciewa mi sie czasami miec chlopa.W sumie to ja nie szukam nawet,nie chce mi się.A z drugiej strony mam chwile,kiedy lapiedolabo mi źle samej,wspomnieniawracaja,ale to chybakwestia tego ze bylam/jestem przyzwaczajona do tego jakbyc zkims razem.

Sorki za brak spacji czasami,ale ten przycisk mi się czasami zawiesza :/ Angel81,ta piosenka którą masz w podpisie jest fajna. :)

Ja w sumie też troszkę przeszłam, ale mimo wszystko mnie to nie zniechęca... I cały czas mam nadzieję, że jeszcze mnie coś dobrego spotka, że to jest kwestia właściwej osoby... Ale zaczynam się dołować, że dla mnie po prostu nikogo nie ma...

Carino - ;) slucham jej teraz na zmiane z \"Don\'t Cry \" (you\'ll never see me again ) September ;)))