Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tego tego

pas VIBROACTION

Polecane posty

czy ktos stosował???czy faktycznie sa takie efekty, ajk mówią w reklamie..prosze o odpowiedzi... wiem moze zabrzmiec naiwnie, ale jakos wydaje mi sie ze ten pas może być skuteczny..:)to ie reklama, zamowinlam go i czekam, ale w miedzyczasie chcialabym uslyszec wsze opinie

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bzdura, bzdura, bzdura... Gdyby to było takie łatwe, to do tej pory ktoś by na tym zbudował majątek na miarę Billa Gatesa a po ulicach by chodziły same fitnesski. Gratuluję "dobrze" wydanych pieniędzy.

Gość trzeba byc pojebanym zeby
to kupic ... no ale takie parapety jak Ty to kupują, przez co jest na to popyt ... Kurwa tyle tematow jest o tym, zeby nie kupowac zadnych rzeczy z Mango bo to szajs ... a ludzie i tak to kupują ;/ Ten pas to odchudzi Ci jedynie portfel ... najwyzej Ci wymasuje ... ale nic poza tym ... Juz lepiej trzeba bylo kupic to : http://www.allegro.pl/item221681597_nowy_masazer_antycel_gratis_super_cena_sprawdz_.html http://www.allegro.pl/item222255124_aparat_do_masazu_masazer_koniec_cellulitu_gratis.html Moja znajoma to ma i sobie chwali :) Naprawdę super modeluje brzuch i uda ...

Gość pierdzielicie głupoty
ja też mam ten pas i naprawde działa

Gość shida
Super efekty,tyle że dostałam taki sam pas od siostry na urodziny i moge go sprzedać nowy na gwarancji za 140zł na mango za 149 i koszt przesyłki 18zł a to razem 167zł a u mnie razem za150zł. z chęcią odpowiem na wasze pytania( mgoluch4@wp.pl) przy zamówieniu dołącze gkstra gratis (super aparat fotograficzny marki canon!)

Gość magda/zawiercie
Moja siostra używała tego pasa na brzuch i schudła!!!! Z rozmiaru 42 do rozmiaru 38 Wystarczą 2 tygodnie!!!!!

Gość Barbarka 2008
A ja mam prośbę, żeby się nie wypowiadały osoby, które nie widziały i nie używały tego pasa, bo najzwyczajniej w życiu mogą się pomylić w swych ślepych osądach! Ilu jeszcze jest zadowolonych ?

Gość Barbarka 2008
zamówiłam pas 8.10.08r i dostałam go dopiero dzisiaj, bo zażyczyłam sobie dostwę pocztą i dlatego to tak trwało. właśnie sobie włączyłam go :) masuje nieźle, zwłaszcza na 5 pozionie, aż czuję jak mnie szczypie. wcześniej był brzuch teraz wałeczki na pleckach :) po tygodniu Wam powie czy to coś pomaga.