aiwa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 -0-, dlaczego mi to robisz? ;-) choć ja już jestem po jednej grahamce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezlubiejesc Napisano Sierpień 9, 2007 mozesz isc tez do psychologa, bo mozliwe ze zajadasz jakies emocje, starasz sie czegos nei poczuc i stad ten cialgly glod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeee Napisano Sierpień 9, 2007 aaaa dziewczyny i ocet jabłkowy barrdzo pomaga, polecam! rzucilam palenie i wciaz bylam glodna, czytalam gdzies o occie jabłkowym i zaczełam go stosowac, bardzo mi pomogl, mam mniej zachcianek jedzeniowych. Jest topik o occie, wklejam linka: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=840726&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meow.meow Napisano Sierpień 20, 2007 pogryzione na sucho musujace tabletki witaminowe typu pluszsz! rozpuszczone mi nie smakuja, za to bardzo lubie je w postaci stalej. odkrylam ich efekt uboczny pozyteczny dla osob, ktore maja klopoty z regulacja apetytu - po prostu go wykasowuja :) nawet gdy wiedzialam, ze powinnam cos zjesc, nie moglam, bo czulam babelki w brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2017 Kefir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach