Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia 123456789

Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Andzia 123456789

Staramy się o dzidziusia,mam nadzieję że udało się nam ale nie wiem jakie są pierwsze objawy,powiedzcie mi ,bo mam takie dziwne bóle brzucha przy dotyku,tak w okolicach macicy,ale nie wiem czy to możliwe żeby tak coś pobolewało jakbym była w ciąży czy to ból pojawiający sie z innej przyczyny.Odpowiedzcie czy któraś z Was miała takie objawy.

Gość Mysiulka
jak się Maleństwo w macicy zagnieżdża to ból się zaczyna, i potem trwa dalej, taki tempy, jakby uciks, bo macica się poszerza. Ja jestem teraz w drugiej ciąży i od razu wiedziałam, co się dzieje, jak poczułam, bo za pierwszym myślałam, ze to ból przed miesiączką. Więc ... zrób test i powodzenia !

Gość Andzia 123456789
Mysiulka myślę że jeszcze za wcześnie na test bo miesiączke mam miec w przyszłym tygodniu,więc chyba za wcześnie,nie wiem,ale ten ból faktycznie jest dziwny bo taki tępy i to właśnie w okolicach macicy,nie chcę się rozczarowac.

Gość na tydzień przed planowaną
miesiączką nie ma ŻADNYCH objawów

Gość Andzia 123456789
no niby nie ale słyszałam że niektóre dziewczyny bardzo wcześnie zaczyna bolec brzuch i dlatego pytam

Gość Taka jedna1111111111
martyn--ia a możesz określic jaki to był ból,zaszczepiłas teraz we mnie nadzieję,byłabym najszczęśliwsza na świecie gdyby się okazało ze to ciąża

mnie bolał cały dól brzucha tak jak przy miesiaczce ale o wiele delikatniej(bo przy @ miałam okropne bóle) raz bolał mnie po prawej stronie raz po lewej a raz cały dół. Czasem czułam też lekkie ciagnięcia, ale przewaznie poprostu ból.

Gość Andzia 123456789
To ja mam identycznie,trzymaj za mnie kciuki.

Gość no coz coz
trzymam za Was wszystkie:)

Gość może tak ktoś miał
Ja też mam taki dziwny ból .... określila bym go jak takie lekkie szczypanie... do tego bardzo boli mnie glowa. Też muszę wytrzymać jeszcze ten tydzień i iść od razu na betę bo z tymi testami to różnie bywa.

Gość JaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa
mam pytanie : jesli dziewczyna bierze tabletki anty i okaze sie ze jest w ciazy ale nie bedzie o tym wiedziala i dalej brala tabletki to cos sie moze stac ? jakies objawy przyjmowania tabletek w ciazy musze byc prawda? i drugie pytanko jak kobieta jest w ciazy i uprawia seks to nie musi sie zabezpieczac prawda? czy nieprawda? odpiszcie mi plis :(

Gość UpUpUppppppppUUUUPP

odpiszcie:(

Gość haloooooooooooooooooooooo
wiesz co po pierwsze moja kumpela zaszła w ciążę podczas brania bo miała infekcje i tabsy nie zadziałały i brała dalej,dziś Hania ma 2 l;atka i jest zdrowa a co do drugiego pytania to przemilcze ,a przed czym chcesz się zabezpieczac jak już jesteś w ciązy????????????????????????????????????

no bo w ciazy tez przeciez sie mozna bzykac nie?;p