Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca_rzyciowy

Masz problem?

Polecane posty

Gość doradca_rzyciowy

pytac pytac pytac!!!

Gość doradca_rzyciowy
odpowiem na pytania dotyczące rzyci :)

Gość doradca_rzyciowy
Nie wiesz jak dac na imie corce, do kogo isc do spowiedzi, jak bedzie nazywal sie twoj luby? pytac, pytac, pytac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość osóbka ...
a dlaczego? ;)

Gość ulaaaaaaaaaaaaa
ooo to ja chce wiedziec co dzis mam na obiad :P

Gość ulaaaaaaaaaaaaa
aaa...i na co chu.ja mariolki mam alergie? :o

Gość doradca_rzyciowy
nie macie problemów?:o

Gość ulaaaaaaaaaaaaa
dupa a nie doradca!:P

Gość doradca_rzyciowy
osóbka - a małym oznaczamy: * zwyczajowe oznaczenie wielkości fizycznej - przyspieszenia liniowego (łac. accelerare, przyspieszać) * symbol jednostki pola powierzchni - ara * atto - nazwa przedrostka w układzie SI odpowiadającego mnożnikowi 10-18 * (fr.- avancez 'posuwać') na zegarkach oznacza: przesuń do przodu Symbol aA w kulturze * litera rozpoczynająca alfabet (alfa). * "A" w okręgu jako symbol anarchii. ulaaaaaaaaaaa - skad mam wiedziec co masz na obiad? nie jestem jasnowidzem tylko doradca :P na drugie pytanie sama sobie odpowiedzialas :P

Gość a ja mam pytanie osobiste
do doradcy, czy ma słowniczek ortograficzny ?

Gość Te nade mna..
sorry..ale buraki ne maja ladnych dziewczyn..:O

Gość doradca_rzyciowy
Kiedys zakochana - pytania egzystencjalne zadaja sobie tylko istoty myslace, takich coraz mniej, a sa potrzebne - byc i rzyc :) The Quiet Man - wyjdz do ludzi, usmiechaj sie jak odbierasz telefon (rozmowca to uslyszy), naucz sie na pamiec ulubionego wiersza, ciesz sie rzyciem :)

Gość Kurczaczek_678
Mam dość nietypowy problem Od pewnego czasu nie jestem pewna uczuć w stosunku do mojego chłopaka. Wczoraj nie umiałam z nim nawet rozmawiać. Wymieniliśmy parę sms-ów, ale ... jakoś z mojej strony się to nie kleiło.. On jak zwykle taki milutki dla mnie był i w ogóle... On to wyczuł i mi to napisał, że dzisiaj taka nie chętna za bardzo do pisania jestem.. Napisałam mu że mam zły dzień, a on od razu: "A co się stało??" itp..Ja jestem teraz na wakacjach i nie wiem kiedy się zobaczymy. Boje się, że przez swoją niepewność mogę zrobić coś głupiego, czy nawet z nim zerwać, albo coś mu powiedzieć... Ja czuje, że mi na nim zależy, ale nie umiem być dla niego taka jak zwykle.. Boję się o nasz związek.. Nie wiem co robić?! Pogadać z nim?? Niby za nim tęsknie i mi go brakuje, ale nie jestem taka jak zawsze.. Może to przez wiek dorastania??

Gość Kurczaczek_678
no to moze mi odp???

Gość Kurczaczek_678
skacze pomiedzy konarami Krakowskich baobabów w parku Jordana obserwujac z gory cale otoczenie, a gdy tylko ujrze starsza pania wyprowadzajaca na spacer swojego czworonoznego pupila niczym predator sledze swoja ofiare i w najwiekszym skupieniu ktorego nie powstydzilby sie sam Ghandi, z napietymi do granic mozliwosci miesniami wyczekuje na moment w ktorym pies wyprezy sie by oddac parujacego kl0tsa wprost na trawnik - w tym jednak momencie przy pomocy gietkiej liany z rykiem niczym ranny pterodaktyl spadam z nieba na bezbronna ofiare i chwytam parujacego kloca zanim jeszcze upadnie na ziemie, aby dzieki prawom fizyki i ekwilibrystycznym umiejetnosciom wzniesc sie natychmiast spowrotem do bezpiecznych konarow baobabow i w spokoju, ciszy godnej katedry Swietego Patryka w Nowym Jorku i z przeswiadczeniem o nieomylnosci swego postepowania i bezdyskusyjnie wygranym zyciu oddaje sie konsumpcji cieplej jeszcze psiej kupy by doswiadczyc nirvany i przejsc na IV poziom astralny pozwalajacy lewitowac nad ziemia.

Gość doradca_rzyciowy
jeżdżę po okolicznych lasach kradzionym Tarpanem celem podwędzania szyszek, które następnie niepostrzeżenie pakuję w odbyt zaskoczonemu panu leśniczemu

Gość Kurczaczek_678
czy ten podszywacz to jakis psychopata??? takie tekxty piszesz jakbys był jakiś "inny"

Gość Kurczaczek_678
kopiuje teksty podszywaczy do worda, zadowalajac sie przy tym ogorasem, zakupionym w Biedronce, posapujac cicho niczym kopulujacy krolik, wyobrazajac sobie miekkiego jak wyprozniona kaszanka fallusa mojego buchaja, ktory probuje osiagnac szczytowanie przy pomocy starej skarpetki wuja Freda, wyciagnietej z kosza z brudna bielizna, nalozonej na przyrodzenie i mocno sciagnietej gumka recepturka ze sloja z konfitura buraczana, zrobiona przez babcie Leokadie, poruszajac swym przyrodzeniem w rytmie piosenki "la camisa negra" miedzy szczebelkami balkonu w socjalnym mieszkaniu stryja Adriana na przedmiesciach Omaszny Malej.

Gość doradca_rzyciowy
kurczaczek - "Szczerością pewnie się zgubię, Mimo to będę otwarta: Dawniej kochałam... dziś lubię" The Queiet Man - "Niektórzy ludzie przyszli na świat, by samotnie borykać się z losem, ani to dobre, ani złe, takie jest rzycie" :)

Gość kocica21
jak bedzie sie nazywal moj przyszly facet?

Gość doradca_rzyciowy
Sraczka - bardzo rzadkie nazwisko :)

Gość kocica21
kretynie chodzilo mi o imie

Gość doradca_rzyciowy
Borzydar - nastepna prosze

Gość kocica21
ales ty jebniety,kurwa nie masz co robic to gary pozmywaj a nie dupe zawracasz

Gość doradca_rzyciowy
kociczko polecam cwiczenia oddechowe i medytacje :)

Gość kocica21
a po co mi?

Gość doradca_rzyciowy
a znasz jakiegos lesniczego? :P