Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nazwy

amoksiklav a tabletki

Polecane posty

Gość bez nazwy

ginekolog przepisala mi i tabletki antykoncepcyjne i antybiotyk na moje dolegliwosci-niestety nie powiedziala nic czy ten antybiotyk oslabia skutecznosc tabletek- co sadziscie?

Gość vivvvia
ja bym radzila jakos sie zabezpieczyc dodatkowo. moja dobra kumela zaszla w ciaze bioraca tabletki antykoncepcyjne - powodem bylo jednoczesne przyjmowanie antybiotykow, ktore oslabily dzialanie pigulek. to nie musi sie zdarzyc u ciebie. amoksiklav moze nie miec na to zadnego wplywu, ale po co sie martwic. lepiej pomyslec wczesniej i byc spokojnym:)

Gość bez nazwy
ale zabezpievczac sie tylko przez okres przyjmowania antybiotykow czy jak?

Gość bazarowa baba
jezeli dopiero zaczynasz brac tabletki anty , to i tak musisz sie zabezpieczac, bo beda dzialac dopiero po 1 miesiacu

tabletki anty sa skuteczne juz od pierwszwj pigulki!! zazwyczaj ginekolodzy informuja ze mozna sie kochac bez zabezpieczenia po 7 tabletce- tak dla zwiekszenia skutecznosci. antybiotyki oslabiaja dzialanie pigulek!! po skonczonej kuracji antybiotykowej nalezy zabezpieczac sie dodatkowo przez 7kolejnych dni!! w przypadku watpliwosci mozna sie poradzic farmaceuty, poloznej lub ginekologa. pozdr

Gość bez nazwy
tabletki dzialaja od 1 dnia-wyczytane i wyprobowane. bylam u ginekologa- powiedziala tylko zeby zachowac odstep 4h od brania tabletek anty i antybiotyku. mozliwe?