Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luluuuluuuu

Do mężczyzn - jak reagujecie kiedy brzydka dziewczyna się do was uśmiecha?

Polecane posty

Gość luluuuluuuu
he he :)

Gość luluuuluuuu
A ja właśnie mam A i niesamowite kompleksy na punkcie cycków.

jak dziewczyna by się \"do mnie\" uśmiechała to prawdopodobne reakcje są następujące :classic_cool: 1. nie zwracam w ogóle na to uwagi 2. dochodzę do wniosku że jest z czegoś zadowolona 3. że się ze mnie śmieje 4. że nie ma gustu :D 🖐️

Gość blondi jestem no i co
A ja nie uśmiecham się pierwsza nigdy. Ładna jestem ,więc to do mnie sie usmiechają. A ja przeważnie odpowiadam na te uśmieszki,ale jeśli chłopak jest brzydki,to raczej nie,ale nie dlatego,że taka suka jestem,tylko nie chce zachecać chłopaczka,a później go rozczarować.Bo już miałam taka sytuację....

\"ale nie dlatego,że taka suka jestem,tylko nie chce zachecać chłopaczka,a później go rozczarować.Bo już miałam taka sytuację....\" właśnie że jesteś suką, suko!

Uwielbiam zawsze to rozgraniczenie ludzi którzy są zakompleksieni i sie ich nadal depta i narcyzów którzy wlasnie na takich tematach maja okazje zablysnac i wmowic sobie ze jest sie w roli osoby do ktorej sie usmiechaja.. a tak w ogóle to kazdy człowiek może zbierać usmiechy uliczne. i nie koniecznie usmiech to podryw, to moze po prostu nastrój usmiechajacego sie !

Gość blondi jestem no i co
stańczyk -----> pewnie brzydal z ciebie potworny... Ja lubię sie uśmiechać,ale niektórzy faceci ( ci delikatnie mówiąc przecietni),przeceniaja swoje możliwości. Nie chciałabym umawiać się z kimś kto mi się zupełnie nie podoba.To takie dziwne ?!

Gość kjfkjfkjfkdjfkdjf
"Nie chciałabym umawiać się z kimś kto mi się zupełnie nie podoba.To takie dziwne ?!" czyli zupełnie tak jak my faceci ja tez nie chce brzyduli to juz wole byc sam 🖐️

\"pewnie brzydal z ciebie potworny...\" chuj ci do tego czy jestem brzydki czy nie to moja sprawa a umówić to bym się z tobą nie umówił bo jesteś pusta i nic ciekawego sobą nie reprezentujesz oprócz ładnej buźki (zależy jeszcze dla kogo) i fajnej figury.

Gość ty pewnie też sobą nic nie
reprezentujesz ani charakteru ani wygladu

Gość bres
spieprzam co sil w nogach

Gość **fanka**stańczyka**
alez stańczyk to najgenialniejszy facet pod słońcem:D wierz mi, cudo w kazdym calu!! buziaki kochanie:*

Gość z taka gramatyka Jacku
to ty mozesz startowac do laleczek w CKM'e czyli gazecianych bo nawet przecietnej nie jestes w stanie zaimponowac :O BURAKU !!! :D

Gość do stanczyka
jak widze doganiasz elokwencja jacka ..jestes nastepny czyli wice burak :D

Gość bella..
a jak wygląda brzydka dziewczyna? no serio niewiem, tak sie czasem patrze na rozne laski i zastanawiam sie czy one są przecietne czy juz brzydkie... co stanowi o tym rozgarniczeniu - przecietna czy juz brzydka?

Gość Bronski
A ja z kolei jestem bardzo zadowolony kiedy uśmiecha się do mnie nie za ładna laska :) Niecierpię tych pustych wrednych piękności, cenię w ludziach wnętrze a nie wygląd !!!

Gość JACEK 1987
NIE MA Brzydkich kobiet - może brzmi banalnie , ale to prawda Kiedy uśmiecha sie do mnie dziewczyna , która nie do końca jest w moim typie to i tak odwzajemniam ten gest , bo to miłe i dowartościowujące

Gość odwracam głowe
🖐️