Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its me27

psycholog/terapia w Londynie

Polecane posty

Gość its me27

Mam ostatnio strasznie duzo problemow z sama soba i czuje ze bez terapii sobie nie poradze :-( Wiem, ze jedna wizyta u psychologa kosztuje 40 funtow i nie stac mnie na to.Moze zna ktos kogos kto tyle az nie bierze? Ja na prawde potrzebuje pomocy :-(

Witam.Mam pytanie a co ci jest ?...jestes młoda ,mozesz sama sobie pomóc ,tylko trzeba chciec.

Gość ewwka
wroc tu do polski

Gość its me27
nie moge.Jestem tu od 7 lat, nie potrafie sobie wyobrazic juz zycie w Polsce. Ciezko mi jest tu pisac o swoich problemach tak na forum...jest mi po prostu bardzo trudno.Jestem bardzo niespokojna osoba, kazdy zwiazek ktory zbuduje niszcze pozniej>Niczego nie potrafie zachowac,do niczego dojsc.

Gość its me27
nikt mi nie pomoze? :-(

Gość its me27
:-( :-( :-(

Mysle ze powodem jest samotnosc ...wiesz czasem dobrze jest tu sie wyzalic ,napisac co nas męczy ,nikt nas nie zna,jestesmy anonimowi ...to naprawde pomaga,mozesz na mnie liczyc ,jesli bede mogła to ci pomoge :):) wiary w ludzi moja droga!

Gość its me27
ale ja nie jestem samotna.Mam tu kilka bardzo dobrych przyjaciolek,mam chlopaka, z ktorym jestem 2 lata...

wiec w czym problem ??Jestem bardzo niespokojna osoba, kazdy zwiazek ktory zbuduje niszcze pozniej>Niczego nie potrafie zachowac,do niczego dojsc. Wiec jak to jest tak napisałas jakbys teraz kolejny zwiazek zniszczyła.a tak nie jest ...wiec w czym problem??

Gość its me 27
jestem w bardzo trudnym zwiazku.Mamy wiele problemow.Wiele rzeczy (bardzo zlych) sie dzialo miedzy nami ze myslalam ze to koniec.I to ja wiele zlych rzeczy zrobilam.On jest ze mna bo mnie bardzo kocha.Ale tez ma problemy(narkotyki...)

a to faktycznie nie objedzie sie bez pomocy fachowej .Jesli go kochasz to ratuj ten zwiazek i jego oczewsicie jestes mu potrzebna ale to nie ty masz problem tylko on i pamietaj o tym.

placenie za terapie jest wazne bo daje Ci poczucie ze jestes sterem swojego losu. Nieraz ludzie biora kredyt zeby moc sie wyleczyc (zmienic swoj sposob reagowania i patrzenia na swiat). Jest taka piekna ksiazka na ten temat pt Uratuj Mnie. Polecam. Placenie za pomoc terapeuty to forma wyrzeczenia sie czegos mniej waznego na rzecz czegos wazniejszego. Nieraz zdarzaja sie tez sytuacje kryzysowe gdy placenie musi zostac zawieszone na jakis czas- to jest normalne i trzeba wtedy ustalic co dalej zeby pacjent nie zostal bez pomocy ale tez zeby nie stracil kontaktu z rzeczywistoscia w ktorej placi sie za prace innych. Wyobraz sobie ze idziesz do sklepu z kawa i prosisz kubek kawy za darmo tylko dlatego ze potrzebujesz sie koniecznie dobudzic, jest wczesnie rano, musisz byc na chodzie a nie masz pieniedzy zeby za ta kawe zaplacic ... Czy myslisz ze ktos da Ci kubek kawy za darmo? Jesli nie stac Cie na placenie stawek rynkowych jedynie organizacje charytatywne moga udzielic Ci fachowej pomocy za symboliczna sume na jaka Cie stac- wciaz jednak symboliczna oplata jest czescia procesu...