Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna dziewczyna.

-

Polecane posty

Gość Taka jedna dziewczyna.

Mam 15 lat mieszkam w domu z mama a moj tato sie wyprowadził do innej kobiety. jest alkoholikiem ale nie pije w ciagu miesiąca zbyt duzo i zbyt czesto poniewaz nie ma na to pieniedzy wiadomo czasem jakies tam piwko sobi załatwi ale do nieprzytomnosci to sie nie upija chyba za gdzies z kolegami ale nie przy mnie jak ja jestem u niego. Ja nie ukrywam ze czasami wypije sobie jakies tam piwko jak jest cieplo i na tym koniec ale jak jestem na weslu czy cos to wiadomo pozwole sobie na wiecej fakt ostatnio na weslu troche prz4holowałam ale powiedziałam sobie ze takie cos sie wiecej nie powtórzy. i moja mama zabrania mi chodzic do ojca bo ona mówi ze ta u niego ja sie nauczyłam pic i w ogole i ze tam jest melina i pijanstwo. mowi tak a nigdy tam nie była i to wszytsko jest nieprawda wiadomo ze ojcic pij ale tam sie nie schodzi zadn menelstwo i sie wódka wiadrami nie leje bo nie ma za bardzo na to funduszy.ja jak tam ide to posiedz chiwile z nimi potem idziemy sie gdzies przejsc czasem ojciec wzmie na droge piwo i jak jestesmy gdzies na jakims odludziu to mi zostawi tam z pół piwa i już. I zawsze mam o czym z nim pogadac sie posmiejemy pozartujemy. A matka sobie cały czas wkręca z nic tylko pijemy i nic wiecej. a zreszta to jest moj jedyny ojciec tak samo jak mam jedyna matke i poki zyje to chce miec z nim kontakt bo ludzie to dopiero jak ktos umrze albo sie juz konczy to zaczynają strasznie na grób latac odwiedzac itp a to nie powinno byc tak. i prosze o rzetelne odpowiedzi na tn temat.

Gość Jolanta B. P-ń
oczywiscie ze nie powinna ci zabraniac. Masz rację, pisząc ze masz jedngo ojca i jaki by nie był to jest ojciec i nalezy mu się poszanowanie takie same jak Twojej matce, nie mozna dzielic ludzi na kategorie ze alkoholik jest gorszy bo to tez człowiek.

Gość Kaśka.................
ja na twoim miejscu bym dalej chodziła do ojca. dobrze ze masz z nim dobry kontakt.

Gość rzetelna odpowiedz
podoba mi sie Twoja szczerosc i prostolinijnosc, wydaje mi sie, ze te chwile z ojcem kiedy gadacie sobie i zartujecie beda najwspanielszymi wspomnieniami, kiedy Ty sama bedziesz juz dorosla, nie rezygnuj z nich, ale zachowaj tez umiar w piciu, i zdrowy rozsadek tak ogolnie, ale tego chyba Ci nie brakuje