Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milamilamila

Pilne, makijaz. Czy tak pasuje?

Polecane posty

Gość Milamilamila

Mam twarz opaloną, oczy niebieskie, duże. Sukienka w kolorze czerwono-biało-czarnym. Czy różowy cień do oczu będzie pasował do takiego zestawu?

Gość Milamilamila
ekhm...

Gość ___________________
Nie :O Zależy w jakim stylu jest sukienka. Mozesz sobie zrobić przydymione oko, ja mam tez niebieskie oczy i fajnie wyglądam w takim makijażu ;)

Gość Milamilamila
Sukienka jest wiązana na szyi, ma raczej ciemne kolory... Kurcze... nie mam innych cieni:/

Gość 8876p
Zajmuje się makijażami i z pewnością do tego zestawu nie pasuje róż

Gość awril
zrob kreske czarna kredka na gornej powiece i rozetrzyj ja potem,tworzac taka smuge...to lepsze niz rozowy cien...w ostatecznosci podaruj sobie cien i tylko ladnie wytuszuj rzesy,jak masz duze oczy to bedzie i tak ladnie wygladalo:)

Gość Milamilamila
A jaki kolor cienia pasuje do tego zestawu? Jutro pojadę do drogerii wiec kupie.

a jaki masz kolor wlosow?? to tez jest wazne:) 1.Mozesz dac na gorna powiekie ciemny cien i podkreslic oko cimena kreska na gorze i na dole a pod brwiami dac jasny cien 2. na powieki dac jasny cien i na dole jak i na gorze oka zrobic kreski ciemne:) Jesli jetses mloda osoba to perlowe cienie beda bardzo dobre:) 3. polowe oka pomaloj na ciemny kolor a druga polowe na jasniejsza od poprzedniego koloru badz bialy.Oczywiscie wewnetrzne kaciki na jasno....Ciemna polowa oka jest zewnetrzna a jasna wewnetrzna:) He he ja uzywam czarnych kresek do kazdego makijazu :) Troche wyobrazni i bedzie gotes, Pocwicz w domciu:) He he ja zawzse bawie sie kolorami:) poza tym wpisz w google slowo nnp. \"makijaz \" i wyskoczy Ci duzo linkow

Gość Milamilamila
Kolor wlosów- brąz, raczej średni. nie jestem profesjonalistką, ale moge popróbowac.

O to tak jak ja ale ja mam bardzo zielone oczy a nie niebieskie:) Poszukaj w googlach,to tez cos da:) aha i tez wazne jest ile masz lat ...hehe abys sie nie umalowala jak stara malenka i to ma byc makijac na dzien czy na noc? bo to tez jest wazne:) Popoooboj a bedzie ok,zobaczysz:)

Gość Milamilamila
i jestem osoba bardzo mlodą, wiec maluję się tylko na specjalne okazje, zeby podkreslic oczy, opaleniznę. Jutro kupie paletę 48 cieni (poleconych przez znajomą), to będę miala co robic. Jeszcze jedno wazne pytanie: jaki kolor cieni pasuje do niebieskich oczu?

hehe nie wiem,ja mam zielone:) i mam swoje cienie:) Wiesz, kup perlowe, dla Ciebie beda supcio :) Jak jetses mloda osoba to delikatnie sie pomaloj, sama Twoja opalenizna duzo daje :)

Gość Milamilamila
No wstyd sie przyznac, ale mam dopiero 15 lat... Makijaz tylko na imprezy, do szkoly czy na spotkania z przyjaciolmi wykluczone.

aha i puder w kulkach supcio bedzie wygladal na Twojej twarzy ale delikatnie (malo) go musisz dac jelsi juz sie zdecydujesz:)

Gość Milamilamila
Nie, puder odpada... Zresztą chcę, zeby to wszystko wyglądalo naturalnie, a nie tak jak makijaz sztucznej paniusi.

jak chcesz:) Ja w Twoim wieku nie malowalam sie ( jesli dobrze pamietam:P) ....pomalouj sobie delikatnym cieniem powieki, daj czarne kreski a jak nie chcesz tych kkresek to wytuszoj rzesy i juz:)Moze naaet troche rozu na policzki?:) Ech ale ja pisze;/ sorki za literowki itp,ale jestem bardzo zmeczona..ja juz lece.Zycze trafnego dobrania odcieni:) Milej nocki i klikania :)

Gość Milamilamila
Dziękuję serdecznie za rady 🌻. Miłej nocki życzę.