Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca się

Pytanie o rozmiar bielizny......

Polecane posty

Gość pytająca się

Pod biustem mam 70 cm, ale miske pokaźne C. Zawsze nosilam biustonosz 75 C, ale sie zastanawiam wlasnie, czemu nie 70C? Czy to prawda ze 70 C to prawie jak 75 B? Jesli tak, to jakas glupota, bo to że ktoś ma mniej pod biustem, nie znaczy że ma mniejszą miske:o Ktoś mi wytłumaczy?

Tak 70c ma prawie taką samą miseczkę jak 75b...im mniejszy obwód tym mniejsza miseczka.............możesz przymierzyć 70d i sprawdzić czy dobrze leży :)

Gość pytająca się
A no na to nie wpadłam, dzieki;)

Dla mnie nie to samo. Przez kilka lat nosilam 75B, w sklepie w ktorym wtedy kupowalam tak mnie wymierzono (bo nie mieli prawie wyboru w 70C). Tez uslyszalam, ze to samo. Tylko zawsze mnie cos uwieralo, mialam druty poodciskane na piersiach, nie moglam sie doczekac, kiedy pod koniec dnia zrzuce to dziadostwo z siebie. Zawsze myslalam, ze to wina fasonu stanika. A to luzniejsza gumka podjezdzala w gore i rekompensowala niedostatecznie duza miseczke, a usztywniacz odciskal sie na piersi. W koncu zmienilam sklep, sprobowalam 70C i od tamtego czasu super wygoda. Praktycznie kazdy biustonosz jaki kupie pasuje.